Scapino Ballet Rotterdam – Stagiair(e) Productie

Stage-vacature | Organisatie: Scapino Ballet Rotterdam | Functie: Stagiair(e) Productie | Plaats: Rotterdam | Omvang: minimaal 32 uur per week | Sluitingsdatum: 16/07/2019


Scapino Ballet Rotterdam is een van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. Het gezelschap maakt met hoge kwaliteit toegankelijke producties voor een breed publiek en presenteert werk van de meest spannende, jonge en vernieuwende talenten. Scapino is het oudste dansgezelschap van Nederland en stadsdansgezelschap van Rotterdam.

Gezocht per september 2019

Stagiair(e) Productie

Functieomschrijving
Als stagiair(e) productie ondersteun je de afdeling productiemanagement en de artistieke staf. Samen met het productieteam zorg je voor een zo goed mogelijk organisatorisch verloop van repetitie- en tourneeperioden van de voorstellingen.

Tot je takenpakket behoren onder andere

  • Het maken van roosters en draaiboeken.
  • Communicatie met cast, crew en externe partners.
  • Bijwonen van (productie)vergaderingen, indien nodig notuleren.
  • Voorbereiding van de tournee, zoals het vervoer en overnachtingen van de dansers.
  • Assisteren bij premières.
  • Af en toe mee op tournee.
  • Andere werkzaamheden op basis van je kunnen en interessegebied.

Daarnaast ondersteun je de algemeen directeur bij bepaalde projecten.

Wij vragen
Wij zoeken een student HBO of WO met een grote interesse voor theater en (moderne) dans, bijvoorbeeld van AHK Productie Podiumkunsten of HKU Kunst en Economie. Je spreekt een aardig woordje Engels in verband met het internationale karakter van het gezelschap. Je bent sociaal vaardig, denkt mee en kunt zelfstandig werken. Daarnaast heb je een enthousiaste instelling en ben je bereid af en toe buiten kantooruren te werken. Je bent bij voorkeur vijf maanden en minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wij bieden
Wat krijg je ervoor terug? Waardevolle ervaring natuurlijk. Maar ook veel gezelligheid, gedrevenheid en een inspirerende werkomgeving. Er is een vergoeding van € 300 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Solliciteren?
Stuur je motivatie met cv naar personeelszaken@scapinoballet.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Tirza Paais op 010-414 24 14 of stuur een e-mail naar personeelszaken@scapinoballet.nl.

www.scapinoballet.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,