Scapino Ballet Rotterdam – Stagiair(e) Educatie

Stage-vacature | Organisatie: Scapino Ballet Rotterdam | Functie: Stagiair(e) Educatie | Plaats: Rotterdam | Omvang: minimaal 32 uur per week | Sluitingsdatum: 16/07/2019


Scapino Ballet Rotterdam is een van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. Het gezelschap maakt met hoge kwaliteit toegankelijke producties voor een breed publiek en presenteert werk van de meest spannende, jonge en vernieuwende talenten. Scapino is het oudste dansgezelschap van Nederland en stadsdansgezelschap van Rotterdam.

Gezocht per september 2019

Stagiair(e) Educatie

Scapino Ballet Rotterdam is op zoek naar een stagiair(e) Educatie. Ben jij een aanpakker die graag overzicht houdt? Iemand die communicatief vaardig is, nauwgezet werkt en tegelijkertijd ook creatief is? Dan zij wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving
In deze functie assisteer je de educatief medewerker. Tot je takenpakket behoren:

  • Onderhouden van contacten met scholen: scholen adviseren over workshops, verwerken van aanvragen, offertes opstellen, financiële afhandeling.
  • Beheren van social media en het schrijven en versturen van nieuwsbrieven.
  • Begeleiden en organiseren van educatieve activiteiten.
  • Meedenken aan de ontwikkeling van nieuwe educatieve projecten.

Wij vragen
Wij zoeken een student HBO of WO, bijvoorbeeld op het gebied van vrijetijdsmanagement/leisure, CMV of theaterwetenschap met een grote interesse voor theater of dans. Iemand die van aanpakken weet, die nauwgezet werkt en van overzicht houdt. Daarnaast heb je een enthousiaste instelling en ben je bereid af en toe buiten kantooruren te werken. Je bent bij voorkeur vijf maanden en minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wij bieden
Wat krijg je ervoor terug? Waardevolle ervaring natuurlijk. Maar ook veel gezelligheid, gedrevenheid en een inspirerende werkomgeving. Er is een vergoeding van € 300 bruto per maand op basis van 40 uur per week. De stage start ieder half jaar, per februari en per half augustus.

Solliciteren?
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar personeelszaken@scapinoballet.nl. Voor meer informatie kun je bellen op 010-414 24 14 of een e-mail sturen naar personeelszaken@scapinoballet.nl ter attentie van Tirza Paais (HR).

www.scapinoballet.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,