Morren Galleries – Galerie Assistent

Vacature | Organisatie: Morren Galleries | Functie: Galerie Assistent | Plaats: Utrecht | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: geen


Morren Galleries is een galerie voor hedendaagse figuratieve kunst in het hart van het Utrechtse Museumkwartier. In twee aangrenzende grachtenpanden aan de Oudegracht 340 presenteert de galerie hedendaagse schilder- en beeldhouwkunst, fotografie en keramische objecten van binnen- en buitenlandse kunstenaars. Dankzij de gastvrije sfeer loopt ieder de galerie gemakkelijk binnen en is het al ruim 25 jaar een inspirerende ontmoetingsplek voor kunstenaars, kunstliefhebbers, beginnende en ‘die-hard’ collectioneurs en andere belangstellenden. Toegankelijkheid is waar het om draait.

Morren Galleries zoekt een

Galerie Assistent

De werkzaamheden
Als galerie assistent ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de kunst die wij vertegenwoordigen. Samen met je collega’s zorg jij voor het inkomen van onze kunstenaars, van de galerie en dus ook van jezelf. Naast directe verkoop heb je een adviserende rol naar onze klanten en is het jouw uitdaging om iedere bezoeker te voorzien van de juiste informatie en te enthousiasmeren voor de galerie en de kunstenaars. Je hebt te maken met een zeer diverse clientèle en dito wensen. Met jouw oog voor detail zorg je ervoor dat de galerie er optimaal verzorgd uitziet. Op rustige momenten doe je licht administratieve taken zoals het bijwerken van de website, het optimaliseren van het relatiebestand, het sturen/beantwoorden van e-mails, en dergelijke.

Wie ben jij?
Je herkent je in het volgende profiel

  • Ruime ervaring in de verkoop van kunst of andere producten in het hogere segment
  • Een geboren verkoper die weet hoe je een ‘deal moet closen’ en daar veel voldoening uithaalt
  • Representatief, sociaal vaardig en resultaatgericht
  • Grote kennis van- of affiniteit met kunst, een opleiding hierin is een pre
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift
  • Altijd klant- en servicegericht
  • Een sterk, aimabel en opgewekt karakter en een boeiende gesprekspartner
  • Geen probleem om in het weekend te werken
  • Je woont in of heel dichtbij Utrecht

Wat bieden wij
Bij Morren Galleries werk je in klein team op een prachtige plek in het centrum van Utrecht. Je krijgt bij Morren Galleries: fijne collega’s, een inspirerende werkomgeving, een goed salaris en veel verantwoordelijkheid. De werktijden zijn voornamelijk op de zaterdag en/of zondag.

Ben jij geïnteresseerd?
Graag benadrukken we dat we iemand zoeken die in- of om Utrecht woont. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek, sowieso krijg je altijd een reactie. Herken jij jezelf in het geschetste profiel, stuur dan je motivatiebrief en cv (liefst met pasfoto) naar Séverine Morren: severine@morrengalleries.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.morrengalleries.nl


, , , , , , , ,