Guide ID – Developer

Vacature | Organisatie: Guide ID | Functie: Developer | Plaats: Deventer | Omvang: 40 uur | Sluitingsdatum: 14/06/2019


Guide ID is succesvol leverancier van de Podcatcher audiotour.

Hiermee laten we de verhalen van onze (museum)klanten horen die zij aan hun bezoekers willen vertellen. Wij zijn actief in 15 landen over 4 continenten en hebben sinds onze start 274 miljoen verhalen verteld.

De basis voor ons succes is om dingen zo eenvoudig mogelijk te houden. Zowel voor het gebruik van de Podcatcher voor de museumbezoeker als het maken van een audiotour op ons platform.

We zijn er trots op te mogen werken met vooraanstaande musea zoals het Koninklijk Paleis Amsterdam, de Hermitage in Amsterdam, het Anne Frank Huis, Stedelijk Museum Amsterdam, het Museum M in Leuven en de USS Midway in de Verenigde Staten.

Guide ID zoekt een

Developer

Als developer bedenk, ontwikkel, design, documenteer en implementeer je samen met je collega’s van het R&D-team en de “product owner” alle hardware en embedded software van het “audiotour”-platform van Guide ID.

Tevens geef je samen met je team (proactief) antwoord op alle (mogelijke) technische vragen van klanten.

Jouw specificaties

 • Je beschikt over een HBO- of WO-opleiding richting Embedded Systems, Informatica, Elektrotechniek of een aanverwante opleiding en hebt voldoende ervaring in (technische) softwareontwikkeling en/of een vergelijkbare rol;
 • Verder heb je gedegen kennis van C en het werken met microcontrollers / microprocessors en embedded systems. Kun je overweg met werken in/ontwikkelen voor het Linux besturingssysteem. En ben je bekend met SPI, UART, DMA, GPIO, IrDA, Ethernet, MMC, Linux, kernel, device tree, uBoot, Debian, buildroot, cross compilers, Public/Private Key Infrastructure, TLS, HTTP, SSH;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van en ervaring met Windows, C#/.NET, Java, /Android en databases zijn een pre;
 • We zoeken een leergierige en enthousiaste collega die resultaatgericht en stressbestendig is en het leuk vindt om vanuit dat enthousiasme op een constructieve manier en een “hands-on”-mentaliteit actief mee te werken aan de groei van Guide ID.

Een blik vooruit
In het komende jaar lanceren we onze eigen Linux Syncbox en vervangen daarmee de huidige Windows pc’s die we gebruiken om audio tour data te synchroniseren tussen de spelers en ons platform. Hiermee hebben we eindelijk alles in eigen beheer. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat onze hardware kwaliteit in het veld optimaal blijft werken en nieuwe hardware juist wordt geproduceerd en samengesteld. In kwartaal 3 kijken we vooruit en maken plannen of we parallelle synchronisatie belangrijk vinden of beginnen aan het nieuwe ontwerp van de Podcatchers van de toekomst.

En dit krijg jij ervoor terug:

 • Een marktconform salaris
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • Een museumjaarkaart, zodat je onze klanten ook echt kan bezoeken;
 • Een plek om tech met cultuur te combineren;
 • Een interessante en veelzijdige functie binnen een dynamisch team in een internationaal groeiende onderneming waarin je veel kunt initiëren, organiseren en leren;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. We willen vooruit en ervoor waken dat we morgen niet tegen dezelfde dingen aanlopen als vandaag;
 • Leuke werkomgeving waarbij we met een internationaal gezelschap op kantoor met elkaar lunchen (en 1 x per maand een ‘Expanding your Horizons’-lunch organiseren) en weleens gaan mountainbiken op de Veluwe of gaan schilderen met een Bob Ross workshop.

Klinkt goed?
Ben je enthousiast en geïnteresseerd in deze functie en sluit jouw profiel aan? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en cv naar hrm@guideid.com.

Wil je meer informatie?
Je mag mij ook altijd even bellen op 06-3618  7718, Angelique Sloesarwij.

www.guideid.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,