Basisschool ’t Palet – Theaterdocent

Vacature | Organisatie: Basisschool ’t Palet | Functie: Theaterdocent | Plaats: Den Haag | Omvang: circa 17 uur | Sluitingsdatum: 31/05/2019


Basisschool ’t Palet is een excellente basisschool in de Schilderswijk die het verschil maakt en meer biedt dan onderwijs alleen. Wij bieden betekenisvol onderwijs en sluiten aan bij steeds meer onderwijsbehoeften van kinderen. Wij werken met het Leerkansenprofiel met daarin een breed onderwijsaanbod. Voor meer informatie over ’t Palet zie: www.paletnet.nl.

Voor volgend schooljaar zijn wij voor de onderbouw op zoek naar een:

Theaterdocent

(vakdocent theater)

Jouw profiel
Je bent een enthousiast persoon die graag met kinderen werkt en hier ervaring mee heeft. Je beschikt over een diploma ‘docent theater’ of ‘docent drama’. Je bent in staat op een fijne manier een prettige en creatieve sfeer te creëren in de groep en op een goede manier contact te maken met onze leerlingen. Daarnaast ben je in staat multidisciplinair te werken en kun je het theateronderwijs afstemmen op het onderwijs in de groep. Ook heb je affiniteit met de populatie. Je bent een docent met een duidelijke visie op theater- en kunstonderwijs.

Wij
Wij bieden jou een functie met veel uitdaging voor circa 17 uur per week. Je geeft les aan de leerjaren 1 tot en met 3 en draagt zorg voor de inhoud van de lessen. Daarnaast draai je mee in het festivalproject voor de groepen 8, waarin je met een groep leerlingen een bijdrage levert aan het eindfestival. Je krijgt de mogelijkheid te werken aan je professionele ontwikkeling op een excellente en dynamische school.

Contact
Ben jij die enthousiaste vakdocent en heb je interesse? Stuur je sollicitatie voorzien van cv uiterlijk 31 mei 2019 naar: Basisschool ’t Palet, ter attentie van Nienke van Sprang: nvsprang@palet.lucasonderwijs.nl / Oscar Demesmaeker: odemesmaeker@palet.lucasonderwijs.nl.

www.paletnet.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , ,