Werkplaats Walhalla – Allround Technicus

Vacature | Organisatie: Werkplaats Walhalla | Functie: Allround Technicus (m/v) | Plaats: Rotterdam | Omvang: gemiddeld 8 uur per week | Sluitingsdatum: 01/04/2019


Werkplaats Walhalla is het productiehuis voor professionele talentontwikkeling van Theater Walhalla, dat per 1 januari 2018 gevestigd is in de oude gymzaal van de Tolhuisschool aan de Tolhuisstraat op Katendrecht. Deze ruimte is verbouwd en ingericht tot een volwaardige repetitieruimte annex theaterzaal. Het is een plek waarin makers de ruimte krijgen om te experimenteren, te groeien en mooie producties te ontwikkelen. Ook de reeds bestaande producties van Theater Walhalla worden door Werkplaats Walhalla geproduceerd en tenslotte is er in samenwerking met de MBO Theaterschool een leerwerkplaats-functie.
Jaarlijks maken we 4 nieuwe werkplaatsproducties in de werkplaats en op locatie. Daarnaast vindt af en toe externe programmering plaats en fungeert de werkplaats dan als ontvangend podium. In totaal werden in 2018 ongeveer 50 voorstellingen gespeeld in de werkplaats.

Werkplaats Walhalla zoekt per direct een

Allround technicus M/V

(gemiddeld) 8 uur per week

Als technicus van Werkplaats Walhalla ben je lid van het technische team van Theater Walhalla, en word je aangestuurd door het hoofd techniek van Theater Walhalla.

Theater Walhalla is een kleinschalig theater op Katendrecht met drie vlakke vloer zalen met 72, 100 en 160 zitplaatsen. Verspreid over de drie zalen programmeert Theater Walhalla ongeveer 250 voorstellingen en concerten per jaar en vinden daarnaast tientallen (culturele) verhuringen plaats. Theater Walhalla staat bekend als een uniek en gastvrij theater, zowel naar de bezoekers als naar de bezoekende gezelschappen, artiesten en technici. De missie is om op laagdrempelige wijze theatervoorstellingen van een hoge culturele kwaliteit aan te bieden. Wij zijn op zoek naar een representatieve allround technicus met gevoel voor gastheerschap, die ons team wil komen versterken.

De functie eisen zijn:

 • Opleiding minimaal MBO-4 niveau gericht op theater- en evenemententechniek.
 • Een extra kwalificatie of aantoonbare werkervaring op het gebied van geluid , licht en/of video is een pré.
 • Bij voorkeur woonachtig in Rotterdam.
 • Beheersing van de Nederlandse taal.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring.

Persoonskenmerken:

 • Zelfstandige werkhouding.
 • Gastvrij en klantvriendelijk.
 • Flexibele houding en oplossingsgericht
 • Teamplayer met hands-on mentaliteit.
 • Bereid om op wisselende tijden te werken, zowel overdag, ’s avonds en in de weekeinden en op feestdagen.
 • Doorzettingsvermogen.
 • Oog voor details.

Wat bieden wij:

 • Een leuke informele werkplek waarbij eigen inbreng zeer op prijs wordt gesteld.
 • Een plek waar veel te leren valt.
 • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan voor 1 april een sollicitatiebrief met daarin je motivatie en C.V. (met foto) gericht aan Tjalling Heijkoop (hoofd techniek). Stuur je sollicitatie per e-mail aan: contact@werkplaatswalhalla.nl

www.theaterwalhalla.nl


, , , , , , , , , , ,