Stichting Kunstuitleen Rotterdam – Medewerker Kunstuitleen

Vacature | Organisatie: Stichting Kunstuitleen Rotterdam | Functie: Medewerker Kunstuitleen | Plaats: Rotterdam | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: 01/04/2019


Ruim 40 jaar is Kunstuitleen Rotterdam een begrip in Rotterdam en omstreken. Met een aanbod van ruim 8000 kunstwerken heeft Kunstuitleen Rotterdam een van de meest uitgebreide en gevarieerde uitleencollecties van Nederland. Naast het uitlenen en verkopen van kunst organiseert Kunstuitleen Rotterdam regelmatig workshops en evenementen waarmee we de kunstkennis van bestaand en nieuw publiek willen verdiepen en verbreden. Met activiteiten als onze Kunstsalons en workshops gericht op ‘Kunst kijken voor baby’s en peuters’ en ‘Wat kunst kan doen voor mensen met dementie’ proberen wij kunst bereikbaar te maken voor iedereen. Wij werken graag samen met organisaties in de wijk en uit de stad.

Sinds 1 mei 2017 is de ‘Stichting Kunstuitleen’ een zelfstandige stichting. We werken met een team van 10 bevlogen mensen en – op dit moment – 3 bestuursleden.

Momenteel zijn we op zoek naar een

Medewerker Kunstuitleen

Heb jij minimaal MBO werk- en denkniveau, vakinhoudelijke werkervaring, aantoonbare algemene kennis van beeldende kunst en specifieke kennis van de kunstwerken en de kunstenaars uit de collectie van Kunstuitleen Rotterdam, beheers je de Nederlandse en Engelse taal, kennis en ervaring met Microsoft Office (Word en Outlook) alsmede sociale media en ben je beschikbaar in het weekend, reageer dan voor 1 april 2019. Stuur je sollicitatie naar Ellis van den Berg via ellis@kunstuitleenrotterdam.nl.

www.kunstuitleenrotterdam.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,