Prins Bernhard Cultuurfonds – P&O Adviseur

Vacature | Organisatie: Prins Bernhard Cultuurfonds | Functie: P&O Adviseur | Plaats: Amsterdam | Omvang: minimaal 30 uur | Sluitingsdatum: 31/03/2019


Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt jaarlijks ruim 3500 initiatieven in de cultuur, natuur en wetenschap met een totaal budget van circa 36 miljoen euro. Aanvragen voor financiële ondersteuning worden behandeld door 12 provinciale afdelingen (30 medewerkers) en een landelijk bureau in Amsterdam (45 medewerkers). Dat kan niet zonder een professionele P&O adviseur. Wil jij ons ondersteunen bij P&O vraagstukken? Je doet dat samen met professionals die met hart en ziel hun werk doen, in een informele organisatie met korte lijnen.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is een onafhankelijk particulier fonds en één van de grootste fondsenwervende cultuurfondsen in Nederland. Het fonds verleent financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen op het gebied van cultuur, natuur en wetenschap. Als inspirator van hedendaags mecenaat geeft het fonds particulieren, stichtingen en bedrijven onafhankelijk en deskundig advies over filantropie. Het werk van het fonds wordt mogelijk gemaakt door inkomsten uit fondsenwerving (schenkingen, nalatenschappen en de Anjeractie), naast inkomsten uit de BankGiro Loterij en De Nederlandse Loterij.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds zoekt op het landelijk bureau een

P&O Adviseur

(minimaal 30 uur)

In eerste instantie voor de duur van een jaar.

De functie
In deze functie treed je op als gedegen P&O gesprekspartner voor de MT-leden. Je adviseert leidinggevenden en medewerkers over toepassing van de arbeidsvoorwaarden, beleid, wet- en regelgeving, werving & selectie en andere reguliere HR-onderdelen. Je geeft advies over organisatievraagstukken, ondersteunt en begeleidt de organisatie bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het P&O beleid. Je bent zichtbaar in de organisatie, aanspreekbaar en toegankelijk. Collega’s kunnen bij jou terecht met vragen. Daarnaast wordt een bijdrage verwacht aan het groei- en ontwikkelingsproces van de organisatie. Het Cultuurfonds is bezig met het herformuleren van het beleid voor de bestedingen en de fondsenwerving en zal, afhankelijk van de uitkomsten, de werkprocessen en het organisatiemodel daarop aanpassen. Als ervaren P&O professional word je hier uiteraard bij betrokken. Tenslotte ondersteun je de adjunct-directeur bij de uitvoering van P&O gerelateerde opdrachten en projecten. Deze werkzaamheden zijn divers, zoals het ondersteunen bij de invoering van de AVG en het samenstellen en beoordelen van juridische documenten.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds vraagt voor deze functie een enthousiaste en ervaren P&O Adviseur. Je profiel:

  • een afgeronde HBO opleiding, richting HRM of vergelijkbaar;
  • een opleiding HBO of WO Rechten is een pre;
  • minimaal 4 jaar ervaring als P&O Adviseur;
  • gedegen kennis van arbeidsrecht;
  • communicatief sterk;
  • je voelt je thuis in een organisatie met professionals waar de lijnen kort zijn;
  • het werken bij een goed doel spreekt je aan.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds biedt een veelzijdige rol en sleutelfunctie in een complexe omgeving waarbij je veel invloed kunt uitoefenen op alle niveaus binnen jouw expertisegebied. Je gaat deel uitmaken van een succesvolle en groeiende organisatie met veel ambities. De aanstelling is vooralsnog voor de duur van 1 jaar voor minimaal 30 uur per week. Het salaris is op een passend niveau en het Cultuurfonds kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het Cultuurfonds biedt verder volop mogelijkheden voor de inbreng van eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

Interesse in deze rol?
Stuur een e-mail met motivatie en cv onder vermelding van ‘sollicitatie P&O Adviseur’ naar Henriëtte van Doesum, h.vandoesum@cultuurfonds.nl, directiesecretaresse. Voor meer informatie neem je contact op met Johan van Beem, adjunct-directeur, via telefoonnummer (020) 5206 130 of (06) 136 44 338.

www.cultuurfonds.nl


, , , , , , , , , , ,