Le Guess Who? Festival – Stagiair(e) Productie

Stage-vacature | Organisatie: Le Guess Who? Festival | Functie: Stagiair(e) Productie | Plaats: Utrecht | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: 13/05/2019


Le Guess Who? is een internationaal festival voor avontuurlijke muziek uit de hele wereld, gericht op het ontdekken van nieuwe geluiden. Vier dagen lang neemt het festival de stad Utrecht over met optredens in popzalen, theaters, kerken, oude fabriekspanden en werfkelders. Satellietevenementen zoals exposities, talks, filmvertoningen, markten en gratis muziekprogrammering nemen bezit van Utrechtse musea, horeca, pleinen, filmhuizen, galeries en de verborgen hoeken van de stad.

Voor de organisatie van Le Guess Who? 2019 (7-10 november) is het festival op zoek naar een productiestagiair(e). Deze stage start met 8 uur per week in juli & augustus, opbouwend naar ongeveer 32 uur per week vanaf half september.

Stagiair(e) Productie

Functieomschrijving en werkzaamheden
Als stagiair(e) productie loop je mee met dagelijkse werkzaamheden die komen kijken binnen dit werkveld, zowel voorbereidend als tijdens Le Guess Who?. Als stagiair(e) werk je veel samen met de festivalproducent. Je wordt met deze functie betrokken bij veel aspecten van de uitvoerende festivalorganisatie. Le Guess Who? biedt een inspirerende, informele werksfeer waarin creativiteit en eigen initiatief zeer worden gewaardeerd.

Werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn o.a.:

 • Ondersteuning van het officemanagement;
 • Assisteren bij vrijwilligerscoördinatie, waaronder werving, taakverdeling/planning en aansturing;
 • Bijhouden van accreditatiebestanden;
 • De organisatie van de Le Guess Who? Hangout in samenwerking met de festival producent;
 • De organisatie van de programmapresentatie;
 • Aanwezig zijn en notuleren bij productievergaderingen en locatiebezoeken;
 • Ondersteuning van productie m.b.t. exposities en bij aankleding van het festival.

De exacte periode is flexibel en kan in overleg worden afgestemd, maar de voorkeur gaat uit naar start van de stage in juli.

We zoeken een enthousiaste kandidaat die:

 • Een proactieve en zelfstandige werkhouding heeft;
 • Duidelijk affiniteit heeft met organiseren en festivalproductie;
 • Enthousiast, flexibel en stressbestendig is;
 • Nauwkeurig te werk gaat en initiatief durft te tonen;
 • De Nederlandse én Engelse taal (ook schriftelijk) goed beheerst.

Onze voorkeur gaat uit naar een persoon uit de omgeving Utrecht.

Reageren
Interesse? Mail je motivatiebrief en CV zo snel mogelijk, maar uiterlijk maandag 13 mei, naar Carly Rutten (carly@leguesswho.com). Gesprekken worden gevoerd vanaf het moment dat aanmeldingen binnen komen. Heb je vragen? Mail die dan naar hetzelfde adres.

www.leguesswho.nl


, , , , , , , , , ,