Holland Dance Festival – Office Medewerker

Vacature | Organisatie: Holland Dance Festival | Functie: Office Medewerker | Plaats: Den Haag | Omvang: 0,6 fte | Sluitingsdatum: 05/04/2019


Ben jij iemand die zaken voor elkaar krijgt, een creatieve doener die graag in teams werkt? Iemand die samen met de directie en collega’s de voorstellingen, makers en dansers bij een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht kan krijgen? Dan zij wij op zoek naar jou!

Het Holland Dance Festival – in 1987 voortgekomen uit het vermaarde Holland Festival – maakt deel uit van de top van de Nederlandse culturele wereld. Als dynamische, internationaal georiënteerde dansorganisatie bieden wij ons publiek een ‘venster op de wereld’ door, vanuit alle windstreken, de kwalitatief meest hoogstaande en belangwekkende dansproducties naar ons land te halen. De afgelopen jaren presenteerden wij in onze thuisstad Den Haag en elders in Nederland meer dan driehonderd producties uit maar liefst 35 verschillende landen. Artistieke excellentie en virtuositeit, zowel op het choreografische als op het uitvoerende vlak, staan daarbij voorop. Het Holland Dance Festival is de enige internationale dansbiënnale van Nederland. Gedurende drie weken staat Den Haag volledig in het teken van de internationale dans. In totaal zijn in deze periode zo’n vijftig voorstellingen van over de hele wereld in de Haagse theaters te zien, die samen het universele karakter en de enorme rijkdom en veelzijdigheid van de dans onderstrepen.

Wij huldigen de mening dat dans voor iedereen is: voor professionals en amateurs, voor mensen mét en zónder fysieke beperking, voor schoolkinderen evenzeer als voor ouderen in verzorgings- en verpleegtehuizen, en elke leeftijdscategorie daartussenin. Onder de noemer ‘Holland Dance Festival in de Maatschappij’ ontwikkelen wij daarom educatieve activiteiten, speciale projecten, workshops en doorlopende, opmaat gesneden lesprogramma’s voor groepen van alle achtergronden, generaties en sociale klassen. Een van onze projecten is DanceAble, hiermee wil Holland Dance Festival de inclusiedans in Nederland stevig op de kaart zetten, drempels verlagen en vooroordelen wegnemen.

Het Holland Dance Festival zoekt een

Office Medewerker

Wat ga je doen?

 • Als Office Medewerker draag je zorg voor het optimaal reilen en zeilen van het kantoor;
 • Je bent verantwoordelijk voor secretariële, administratieve en organisatorische taken;
 • Je bent nauwkeurig en zorgvuldig in de omgang met dansers, choreografen en relaties;
 • Je helpt mee met de voorbereidingen van fondsaanvragen;
 • Je wordt blij van zaken voor elkaar krijgen en het ontzorgen van de directie;
 • Je schrijft mee aan dagprogramma’s en nieuwsbrieven en coördineert dit in nauw overleg met je marketingcollega’s.

Wat zoeken wij?

 • HBO-niveau op het gebied van Office Management;
 • Werkervaring als Secretaresse, Office Medewerker in een commerciële omgeving in de televisie-, theater-, en entertainmentbranche of bij een communicatieadviesbureau is een pre;
 • Jij bent op de hoogte van wat er speelt bij de directie en met de nodige creativiteit en flexibiliteit ben je in staat de agenda steeds rond te krijgen;
 • Je overlegt hoe sommige processen opgezet dan wel verbeterd kunnen worden;
 • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Proactief, enthousiast, creatief, spin-in-‘t-web, geen ‘negen tot vijf’-mentaliteit, commercieel, stressbestendig, relatiebouwer, overredingskracht en tact;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en bij voorkeur ook de Engelse taal.

Wij bieden
Het Holland Dance Festival biedt een leerzame en uitdagende baan in een dynamische organisatie. Daarnaast een prettige werksfeer in een hecht team van professionals, in de binnenstad van Den Haag. De dynamiek en diversiteit van de organisatie zorgen voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving. Hierin wordt beroep gedaan op je creativiteit en je vermogen om goed om te kunnen gaan met werkdruk. De parttime aanstelling (0,6 fte / woensdag tot en met vrijdag) geldt in eerste instantie voor de duur van 12 maanden. Voor het salaris volgt het Holland Dance Festival de cao van Toneel & Dans en bedraagt bij een fulltime dienstverband en afhankelijk van leeftijd en ervaring minimaal € 2.187 en maximaal € 3.246 bruto per maand. Dit bedrag is exclusief 8% vakantiegeld.

Geïnteresseerd?
Ben jij onze nieuwe ambitieuze en enthousiaste collega? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief met cv per mail, ter attentie van Sander van Dijk, Manager Bedrijfsvoering & Marketing via sander@holland-dance.com. Voor vragen kunt u tevens contact opnemen met Sander van Dijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.holland-dance.com


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,