Café de Ceuvel – Bedrijfsleider+

Vacature | Organisatie: Café de Ceuvel | Functie: Bedrijfsleider+ | Plaats: Amsterdam | Omvang: 40 uur | Sluitingsdatum: geen


De Ceuvel is een duurzame broedplaats voor creatieve en sociale ondernemers op een voormalige scheepswerf aan het Van Hasseltkanaal in Amsterdam-Noord. Nu is het een bruisende gemeenschap van ondernemers en kunstenaars met een groen hart, die eigenhandig hebben meegebouwd aan hun werkplekken in Amsterdam’s eerste circulaire kantoorpark. Het terrein bevat creatieve werkplekken, een cultureel centrum rondom duurzaamheid, een café-restaurant, ruimtes voor verhuur en drijvend hotel.

Café de Ceuvel is het bruisende hart van deze broedplaats. We hebben een terras op de oude scheepshelling met een innovatieve menukaart. Ook organiseert het team van Café de Ceuvel de tours, festivals en andere culturele en inhoudelijke evenementen op De Ceuvel. Kijk voor meer info op deceuvel.nl en deceuvel.nl/cafe.

Café de Ceuvel zoekt een

Bedrijfsleider+

Locatie
Amsterdam-Noord

Type dienstverband
Fulltime

Opleidingsniveau
HBO werk- en denk niveau. Idealiter in de hospitality branche. Bij voldoende werkervaring vragen we je ook zeker te solliciteren.

Functie
Bedrijfsleider+

Werkervaring
3 jaar

Salarisindicatie
Nader te bepalen

Profiel kandidaat
We zoeken iemand die minstens 3 jaar leidinggevende ervaring heeft en een passie heeft voor het horeca-vak in combinatie met duurzaamheid. Verder ben je oplossingsgericht, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een gestructureerde werkwijze. Stressbestendigheid is je natuur, je bent fulltime beschikbaar en je vind het niet erg om regelmatig in de avond of het weekend te werken.

Functie-omschrijving en werkzaamheden
Je verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Personeelsmanagement
  • Brug slaan tussen keuken, bar en de evenementen
  • Naleven hygiënewetgeving
  • Administratie
  • Controle handhaving Arbowetgeving
  • Café de Ceuvel verduurzamen
  • Procesverbeteringen initiëren en begeleiden
  • Mede vormgeven van de toekomst van Café de Ceuvel (concept en toekomstbeeld)

Wat bieden wij?
De kans om te werken in een uniek bedrijf dat de uitdaging aangaat om horeca op alle vlakken te verduurzamen, dat een uitgebreide programmering heeft en als platform functioneert voor initiatieven op het gebied van duurzaamheid en cultuur. Je krijgt de kans om dit bedrijf verder uit te bouwen op het gebied van gastvrijheid, professionaliteit en duurzaamheid. Een unieke werkplek in Amsterdam met jonge en ambitieuze collega’s.

Omschrijving bedrijf
Café de Ceuvel wil een voorbeeld stellen voor toegankelijke en duurzame horeca. We zijn een platform voor de buurt en voor bijzondere initiatieven. Zowel het Café als de Broedplaats zijn (inter)nationaal bekend als pionierende plekken op het gebied van duurzaamheid & circulaire economie. In ons menu en in onze bedrijfsvoering worden dan ook veel duurzame ideeën geïntegreerd.

Interesse?
Wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je je vragen stellen via vacature@cafedeceuvel.nl of bellen met Nienke via 06-300 608 91 (op maandagen tot donderdagen).

Geen vragen maar enthousiast om te solliciteren? Stuur dan je cv en motivatie naar vacature@cafedeceuvel.nl.

www.deceuvel.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,