Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover – Medewerker Café

Vrijwilligers-vacature | Organisatie: Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover | Functie: Medewerker Café | Plaats: Amsterdam | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: geen


Café Roosenburgh is een uniek café: gelegen vlak naast de ingang van begraafplaats De Nieuwe Ooster en ook onderdeel van Uitvaartmuseum Tot Zover.

De Nieuwe Ooster is een groene oase voor rust, bezinning, om te herdenken en te beleven. Museum Tot Zover vertelt over onze omgang met de dood in het verleden, heden en de toekomst. Het nationaal funerair erfgoed en de moderne uitvaart in multicultureel Nederland staan centraal in de verrassende presentatie.

Café Roosenburgh is een prettige plek, gelegen in het gedenkpark, met goed zicht op het omringende groen. Als het weer het toe laat is er de mogelijkheid om buiten te zitten. In deze bijzondere omgeving kunnen museumbezoekers, nabestaanden, groepen of parkbezoekers genieten van koffie met een lekker stukje taart, kleine lunchgerechten, of een goed glas wijn.

Museum Tot Zover is voor Café Roosenburgh op zoek naar vrijwilligers in de rol van

Medewerker Café

Als medewerker van het café heet je onze bezoekers vriendelijk en warm welkom. Je realiseert je dat je werkzaam bent op een bijzondere locatie. Je serveert bestellingen, zorgt voor het afrekenen van consumpties en beheert de kassa samen met een collega. Je zorgt voor een schone, uitnodigende bar en café-omgeving. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verkoop van entreebewijzen en winkelartikelen voor het museum.

Jij bent…

  • sociaal, servicegericht, en goed in samenwerken
  • zelfstandig, respectvol en representatief
  • iemand met goede beheersing van de Nederlandse taal
  • minimaal eenmaal per week beschikbaar in de ochtend (9:30- 13:30) of middag (13:00-17:30)

Wij bieden…

  • een unieke werkomgeving (café, museum, begraafplaats en gedenkpark)
  • samenwerking met leuke collega’s
  • reiskostenvergoeding en korting op winkelartikelen
  • gezellige vrijwilligersbijeenkomsten
  • een jaarlijks uitje

Bij vragen kun je contact opnemen met Hanita Koopmans, Hoofd Interne Zaken van Museum Tot Zover, via h.koopmans@totzover.nl of telefoonnummer 020-6940482.

Wil je ons team komen versterken? Stuur dan een korte motivatie en CV naar bovenstaand e-mailadres. Met geschikte kandidaten voeren we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek om te bepalen of de wensen en verwachtingen van beide partijen op elkaar aansluiten.

www.totzover.nl


, , , , , , , , , , , ,