Museum Vrolik – Gastvrouw/-heer

Vrijwilligers-vacature | Organisatie: Museum Vrolik | Functie: Gastvrouw/-heer | Plaats: Amsterdam | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: 17/03/2019


Museum Vrolik is het anatomisch museum in het AMC. Het museum beheert een internationaal toonaangevende collectie anatomische preparaten, skeletten, schedels, was- en gipsmodellen in instrumenten. Het museum heeft een vaste presentatie in het AMC die jaarlijks door circa 20.000 mensen wordt bezocht. Daarnaast organiseert het museum rondleidingen en activiteiten voor het publiek.

Museum Vrolik is een klein museum, dat bemand wordt door een vrijwilliger die zowel de ticketverkoop, museumwinkelverkoop en informatievoorziening verzorgt. Daarnaast is er de mogelijkheid om te helpen bij activiteiten zoals Museumnacht, maar dit is zeker niet verplicht.

Museum Vrolik zoekt een vrijwillige

Gastvrouw/-heer

Wat vragen we?

  • Je vindt het leuk om in een anatomisch museum te werken en schrikt niet van menselijke resten;
  • Je bent sociaal vaardig en klantvriendelijk;
  • Je bent doordeweeks wekelijks minimaal één dagdeel (van 11.00 tot 14.00 uur of van 14.00 tot 17.00 uur) maar liefst één dag (van 11.00 tot 17.00 uur) beschikbaar, of je kunt als invaller regelmatig doordeweeks een dag(deel) voor een andere vrijwilliger invallen;
  • Je spreekt naast Nederlands ook goed Engels;
  • Je woont in een straal van 30 km van Amsterdam.

Het betreft een functie op vrijwillige basis. De reiskosten worden volledig vergoed en daarnaast ga je deel uitmaken van een klein, gezellig en informeel team.

Bij vragen kun je op www.museumvrolik.nl kijken of contact opnemen met Sifra Wieldraaijer, medewerker publiek en presentatie van Museum Vrolik, via s.wieldraaijer@amc.uva.nl of telefoonnummer 020-566 49 28.

Wil je ons team komen versterken? Stuur dan vóór 18 maart 2019 een korte motivatie naar bovenstaand e-mailadres. Met geschikte kandidaten voeren we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek om te bepalen of de wensen en verwachtingen van beide partijen op elkaar aansluiten.

www.museumvrolik.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , ,