InScience International Science Film Festival Nijmegen – Stagiair(e)s (/ werkervaringsplekken)

Stage-vacature | Organisatie: InScience International Science Film Festival Nijmegen | Functie: Stagiair(e)s (/ werkervaringsplekken) | Plaats: Nijmegen | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: 16/04/2019


Wil jij ervaring opdoen bij hét internationale festival voor de wetenschapsfilm? Dat kan, want InScience zoekt meerdere

Stagiair(e)s

voor verschillende afdelingen in de periode maart tot en met november 2019

InScience – International Science Film Festival Nijmegen is een van de grootste wetenschapsfilmfestivals in Europa. Het programma bestaat uit de beste wetenschapsfilms die het afgelopen jaar wereldwijd zijn verschenen, internationale topwetenschappers die hun nieuwste inzichten delen, interactieve programma’s waarbij bezoekers zelf kunnen participeren in wetenschappelijk onderzoek en een uitgebreid educatieprogramma.

Het diverse filmprogramma, de aanwezigheid van een omvangrijk festivalpubliek en meer dan 200 nationale en internationale wetenschappers en filmprofessionals veranderen Nijmegen tijdens InScience in een ontmoetingsplaats voor wetenschap en film. De vijfde editie vindt plaats van 6 tot en met 10 november 2019 in en rondom LUX Nijmegen.

Stagiair(e)s staan bij InScience midden in de organisatie. Je draait mee in een klein team, leert van binnenuit hoe een filmfestival wordt georganiseerd en ontmoet mensen uit het hele veld.

InScience zoekt stagiair(e)s voor de volgende functies:

  • Marketing & Communicatie: weet jij hoe je verschillende doelgroepen aan het festival kunt verbinden en heb je kennis van diverse online media? Dan is de stage Marketing & Communicatie wat voor jou!
  • Educatie: we zoeken een enthousiasteling die team Educatie kan ondersteunen met de producties van de schoolvoorstellingen en het juniorprogramma. Daarnaast ondersteun je bij het ontwikkelen van educatief lesmateriaal.
  • Talks: als stagiair(e) Talks ondersteun je bij de coördinatie van meer dan 150 activiteiten die tijdens InScience georganiseerd worden. Je zoekt passende sprekers en zorgt ervoor dat het lezingenprogramma van InScience soepel verloopt.
  • Productie: heb jij een hands-on mentaliteit en denk jij in oplossingen? Als stagiair(e) Productie help jij mee het festival in goede banen te leiden en ondersteun je bij de productie van alle programma’s die plaatsvinden.
  • Hospitality & Relatiebeheer: als stagiair(e) Hospitality verzorg je de reis en het verblijf van ruim 150 filmprofessionals, wetenschappers en partners. Je nodigt ze uit voor het festival, je verwerkt hun accreditaties en ondersteunt bij partnerevents.

Wij bieden jou:
Een interessante, informele werkomgeving met goede werkbegeleiding. De coördinator van jouw afdeling begeleidt je tijdens jouw stage en ondersteunt je met het uitvoeren van een eventuele onderzoeksopdracht. De stages bieden mogelijkheid om kennis te maken met verschillende facetten die komen kijken bij het organiseren van een filmfestival. De stages variëren in aantal dagen en maanden en worden vergoed met een stagevergoeding.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan je motivatie (inclusief cv) naar info@insciencefestival.nl of bel naar 06-573 407 80 voor vragen. De volledige functiebeschrijvingen vind je hier.

www.insciencefestival.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,