ICK Dans Amsterdam – Office Manager

Stage-vacature | Organisatie: ICK Dans Amsterdam | Functie: Office Manager (werkervaringsplek) | Plaats: Amsterdam | Omvang: in overleg (minimaal vier dagdelen) | Sluitingsdatum: 25/02/2019


ICK Dans Amsterdam, onder leiding van Emio Greco en Pieter C. Scholten, is een spraakmakend dansgezelschap dat internationale dansvoorstellingen produceert, samenwerkingen aangaat met gastkunstenaars en tal van research -en educatieve projecten initieert. ICK is Stadsgezelschap Dans van Amsterdam. Internationale samenwerking is inherent aan de manier van werken van ICK: het dansplatform komt tot leven door alle interacties en projecten.

ICK heeft de afgelopen twintig jaar over de hele wereld getoerd en ontving diverse prestigieuze prijzen. Op institutioneel niveau werkt ICK zeer nauw samen met Theater de Meervaart, dat zich momenteel ontwikkelt tot een theater voor dans en fysiek theater, waar ICK sinds 2017 huisgezelschap is. In Nederland ontvangt ICK subsidie van het Fonds Podiumkunsten en de Gemeente Amsterdam.

ICK Dans Amsterdam zoekt een

Office Manager

Werkervaringsplek

minimaal vier dagdelen beschikbaar

De werkzaamheden van de office manager bestaan onder andere uit:

  • Beheer kantoor, ICT, agenda, adressenbestand, kantoorartikelen, etc.
  • Beheer twee dansstudio’s
  • Speellijst en bezoekersaantallen dansuitvoeringen en educatie bijhouden
  • Ondersteuning productie- en marketingafdeling

Wie zoeken wij?
We zoeken een duizendpoot die al veel kan maar ook nog veel wil leren. Je bent zorgvuldig, oplettend, flexibel, zelfstandig en collegiaal. Ervaring met Office Word en Excel is vereist. Kennis van Filemaker is een pre. Minimaal vier dagdelen beschikbaar. Sollicitanten uit Nieuw West hebben een pre.

Wat bieden wij?
Bij ICK werk je met gemotiveerde en professioneel ingestelde collega’s. We bieden een passende vergoeding. Werktijden zijn tussen 10.00-18.00.

Heb je interesse?
Stuur dan je cv en motivatie vóór maandag 25 februari 2019 naar chantal@ickamsterdam.nl. Voor vragen over deze werkervaringsplek kun je contact opnemen met Chantal Mooij, (020) 616 72 40.

www.ickamsterdam.com


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,