Bussiness Art Service – Logistiek Medewerker Kunstwerken

Vacature | Organisatie: Bussiness Art Service | Functie: Logistiek Medewerker Kunstwerken | Plaats: Raamsdonkveer | Omvang: 15 uur | Sluitingsdatum: geen


Business Art Service brengt mensen in beweging met kunst. Van een positieve gemoedstoestand tot meer creativiteit en werkplezier: samen met opdrachtgevers gebruiken we het effect van kunst om zakelijke doelen te bereiken.

Wij zoeken een

Logistiek Medewerker Kunst

(m/v)

Wij zijn per direct op zoek naar een Medewerker Logistiek die ons de komende maanden voor 3 uur per dag wil ondersteunen. De werkzaamheden bestaan uit het digitaal scannen en archiveren van inkomende kunstwerken. De uren kunnen flexibel worden ingevuld tussen 10.00 en 17.30 uur.

Soms moet je wel eens met de werken naar de overkant van de straat rijden, naar waar ons tweede magazijn staat. Daarom is het noodzakelijk om in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Een kunstwerk kan soms best zwaar zijn, dus is het ook belangrijk om een goede fysieke conditie te hebben. Nauwkeurig te werk gaan is jouw tweede natuur.

Dit lijkt ons eventueel een fijne vacature voor een student die een passie heeft voor de kunsten. Of misschien ben je net gepensioneerd en wil je graag nog de handen uit de mouwen steken? Dan is dit misschien wel de ideale vacature.

Voor de kunstliefhebber is het aangenaam vertoeven bij ons. We zoeken dus een leuk individu dit ons team wil versterken.

Binnen ongeveer een half jaar verhuizen we naar Utrecht en jij mag mee als dat je goed past.

Stuur je cv naar hr@businessartservice.nl. Voor vragen mag je altijd bellen naar 088-1800 180.

www.businessartservice.nl


, , , , , , , , , ,