Anne Frank Stichting – Bedrijfsleider Museumcafé

Vacature | Organisatie: Anne Frank Stichting | Functie: Bedrijfsleider Museumcafé | Plaats: Amsterdam | Omvang: 32 uur | Sluitingsdatum: 19/02/2019


De Anne Frank Stichting is een onafhankelijke organisatie die de plek beheert waar Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog was ondergedoken en waar zij haar dagboek schreef. De Stichting brengt haar levensverhaal wereldwijd onder de aandacht ter bezinning op de gevaren van antisemitisme, racisme en discriminatie en het belang van vrijheid, gelijke rechten en democratie.

Het museum ontvangt jaarlijks ruim één miljoen bezoekers en is het hele jaar geopend. Het museumcafé behoort tot de museale organisatie en is dagelijks geopend vanaf 9.30 uur, verder sluiten de openingstijden aan bij de openingstijden van het Museum. De medewerkers van het café werken daarom in roosterdiensten. Het café valt onder verantwoordelijkheid van het hoofd museum.

Vanwege het vertrek van de huidige bedrijfsleider zijn wij op zoek naar een:

Bedrijfsleider Museumcafé

m/v | 32 uur per week

Profiel:
De bedrijfsleider geeft (operationeel) leiding aan het team 1e medewerkers en (inval)medewerkers van het museumcafé en zorgt voor een klantvriendelijke en kwaliteitsbewuste benadering van de bezoekers. Je bent een representatieve gastheer/gastvrouw, en bent praktisch ingesteld.

Functie-inhoud:
Je werkt gemiddeld 24 uur per week in het café en besteedt de resterende 8 uur per week aan ondersteunende en administratieve taken. Samen met de andere bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team van vaste eerste medewerkers en invalmedewerkers en zorg je voor een juiste afstemming tussen de klantenstroom en de inzet van personeel.

De bedrijfsleider zorgt voor een optimale bedrijfsvoering en is verantwoordelijk voor het assortiment, de prijsstelling, de inkoop en voorraad, het geldverkeer en de veiligheid en hygiëne. Je doet voorstellen tot optimalisering van de bedrijfsvoering aan het hoofd van het museum en bent verantwoordelijk voor de catering en behoeve van bijeenkomsten voor de gehele organisatie.

Functie-eisen:
Je hebt ervaring in de horeca en aantoonbare leidinggevende werkervaring in een setting als het museumcafé en bent klantgericht en kwaliteitsbewust. Je hebt cijfermatig inzicht en beheerst de Nederlandse en Engelse taal. In verband met oproepbaarheid is het belangrijk dat je in Amsterdam of directe omgeving woont.

Arbeidsvoorwaarden:
We beiden een gevarieerde en zelfstandige functie in een bijzonder en indrukwekkend museum in hartje centrum Amsterdam.
De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Inschaling (groep 8) is afhankelijk van kennis en ervaring: minimaal bruto € 2.512,45- en maximaal bruto € 3.583,52 op basis van een 38-urige werkweek.

De bedrijfsleider werkt in wisselende roosterdiensten en de inzet is afhankelijk van het seizoen. Het Anne Frank Huis is zeven dagen per week geopend en de diensten vallen binnen een tijdsbestek van 8.00 uur en 23.00 uur ‘avonds.

Informatie:
Voor informatie over de functie kan je contact opnemen met Michel Mulders: M.Mulders@annefrank.nl.

Reacties:
Stuur je gemotiveerde sollicitatie met cv voor 19 februari 2019 naar: vacatures@annefrank.nl.

www.annefrank.org


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,