Stage Entertainment Nederland Producties B.V. – Project Administrateur

Vacature | Organisatie: Stage Entertainment Nederland Producties B.V. | Functie: Project Administrateur Mamma Mia! | Plaats: Amsterdam | Omvang: 40 uur per week | Sluitingsdatum: geen


Stage Entertainment Nederland, Nederlands grootste theaterproducent, creëert en produceert hoogwaardige musicals en theatershows voor de Nederlandstalige markt.

Stage Entertainment Nederland is per direct op zoek naar een:

Project Administrateur Mamma Mia!

(fulltime, 40 uur)

De afdeling:
De afdeling Financiële Administratie staat in het financiële hart van onze musicalproducties vanaf de start van het idee tot ruim na de laatste voorstelling. De Financiële Administratie valt uiteen in drie subafdelingen, productieadministratie, creditmanagement en budgetcontrol. De afdeling bestaat uit 10 medewerkers, een Budget Controller, een Hoofd Productieadministratie en een Financieel Manager.

Jouw werkzaamheden als Project Administrateur zijn:
Als Project Administrateur ben je de spil tussen Finance, Productie en Sales. Dit kan voor zowel een productie in het Circustheater, Beatrix Theater of DeLaMar theater zijn, voor dit seizoen is dit Mamma Mia!

In deze rol krijg je de kans je te ontwikkelen in een zeer dynamische omgeving. Je hebt overleggen in het theater met de productie crew om een goede inschatting en forecast van de productiekosten te kunnen maken. Je houdt contact met licentiehouders over de financiële afwikkeling van de licentie overeenkomsten en met de budget controller over de opstart van nieuwe producties. Tevens ben je plaatsvervangend Hoofd Productieadministratie.

Van een Project Administrateur verwachten wij:
Wij zijn op zoek naar dé kandidaat die zich herkent in de volgende punten.

  • enige ervaring binnen een financieel administratieve functie in het bedrijfsleven of bij een accountantskantoor;
  • een afgeronde economische of financiële opleiding op hbo-niveau, bijvoorbeeld HEAO Bedrijfseconomie of SPD;
  • iemand die zich herkent in de kernwaarden van onze cultuur: Passie, Ambitie, Flexibiliteit en Verantwoordelijkheid;
  • nauwkeurige werkwijze en een sterke dienstverlenende houding.

Je past goed binnen onze organisatie als je een enthousiaste en proactieve houding hebt. De dynamiek en diversiteit van de organisatie zorgen voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving. Hierin wordt beroep gedaan op je creativiteit en je vermogen om goed om te kunnen gaan met hoge werkdruk.

Ons aanbod
Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende functie in een succesvol en dynamisch bedrijf. Daarnaast bieden wij je een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een divers pakket aan personal benefits.

Interesse?
Stuur dan je cv en motivatie t.a.v. Marlous Busch via de solliciteren-button op de site. Bij vragen kun je contact opnemen met HR via 020-3052263.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.stage-entertainment.nl


, , , , , , , , , , , , , , , ,