Pieter Smit Group – Medewerker Rental / Fleet

Vacature | Organisatie: Pieter Smit Group | Functie: Medewerker Rental / Fleet | Plaats: Nieuw-Vennep | Omvang: 40 uur per week | Sluitingsdatum: geen


De Pieter Smit Group richt zich op logistieke dienstverlening ten behoeve van theater, podia en decor, entertainment en sport. Onze klanten zijn oa theatergezelschappen, organisatoren en leveranciers van evenementen, concerten, sport en festivals. Onze service bestaat uit het professioneel vervoeren van ‘one of a kind’- materialen zoals complete decors en geluid- en lichtinstallaties en ter plaatse helpen met de op- en afbouw van decors en (theater-) techniek op diverse locaties in binnen- en buitenland.

De dienstverlening kenmerkt zich door de kennis en betrokkenheid van onze medewerkers, professioneel materieel en inventieve oplossingen. De Pieter Smit Group heeft een groeiend Europees netwerk van eigen vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Polen, Portugal, Italië en Bulgarije.

Voor de ondersteuning van de groeiende afdelingen Rental en Fleet zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste

Medewerker Rental / Fleet

(40 uur per week)

Je ondersteunt de Rental manager en Fleet manager in de dagelijkse werkzaamheden op ons hoofdkantoor in Nieuw-Vennep. Je informeert en adviseert onze klanten over de diverse mogelijkheden van verhuur. Je bent mede verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van het gehele verhuurproces van aannemen van de huuropdracht en uitgifte van het materieel tot en met een correcte facturatie met als resultaat een tevreden klant. Tevens bewaak je samen met de Fleet manager de kwaliteit van het wagenpark door oa een goede administratie en fysieke checks van het materieel op schades en netheid. En je vervangt de Rental manager en Fleet manager tijdens hun afwezigheid. Je werk speelt zich af op kantoor en buiten op de parking.

Wat vinden wij belangrijk?

 • Je bent in staat om het overzicht te bewaren
 • Je bent assertief en je toont initiatief
 • Je bent zeer klantgericht en hebt uitstekende contactuele eigenschappen
 • Je werkt ordelijk, gestructureerd en resultaatgericht
 • Je bent leergierig
 • Je spreekt meerdere talen: Nederlands en Engels is een must.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Nieuw-Vennep / Amsterdam
 • Ervaring in een organisatorische functie binnen de entertainmentsector is een pré
 • In bezit van minimaal rijbewijs B

Wij bieden:

 • Volop ruimte om je te ontwikkelen
 • Een veelzijdige functie
 • Never a dull moment

Als je jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan maken we graag kennis met je.
Je kan een email sturen met motivatiebrief en CV naar Vanessa de Wit (HR Manager): vanessa@pietersmit.com

Acquisitie nav deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

www.pietersmit.com


, , , , , , ,