Music Meeting – Projectleider Talentontwikkeling

Vacature | Organisatie: Music Meeting | Functie: Projectleider Talentontwikkeling | Plaats: Nijmegen | Omvang: 16 uur per week | Sluitingsdatum: 23/01/2019


Music Meeting is het festival zonder hokjesgeest. Onafhankelijk en vernieuwend. Voor alleseters en fijnproevers. Al 35 jaar. Jaarlijks geniet een groot publiek van het festival in Park Brakkenstein, Nijmegen.

Ter voorbereiding op het festival zoeken wij een:

Projectleider Talentontwikkeling

(16 uur per week)

De komende editie van Music Meeting vindt plaats in het Pinksterweekend op 8, 9 en 10 juni 2019. Music Meeting hecht grote waarde aan talentontwikkeling en ontwikkelt daarom een area waar volop ruimte is voor talent. Wij zoeken een Projectleider Talentontwikkeling die verantwoordelijk is voor het coördineren van alle activiteiten rondom talentontwikkeling voor en tijdens het festival.

Werkzaamheden
De Projectleider Talentontwikkeling zorgt ervoor dat er verschillende projecten tot stand komen om talent te betrekken bij het festival en een driedaags programma samen te stellen. Dit programma bestaat uit samenwerkingsprojecten met andere culturele organisaties en projecten ontwikkeld door Music Meeting, zoals workshopbands. Hiervoor leg je contacten en werf je deelnemers. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzetten van Mini Meeting, het kinderprogramma van Music Meeting. Voor het inhoudelijke gedeelte stem je af met het Programmateam van Music Meeting.

Wie ben jij?
Wij zoeken een sterke organisator. Je houdt ervan om veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Je bent resultaatgericht en daadkrachtig. Met energie en enthousiasme betrek je mensen bij Music Meeting. Je bent uitstekend in staat om (jong) talent aan het festival te verbinden. Je hebt ervaring met projectmanagement en affiniteit met muziek en muzikanten.
Belangrijker dan je opleiding vinden we dat je werkervaring hebt met soortgelijke projecten, optimistisch en enthousiast bent en gemotiveerd om van de Talentarea Music Meeting 2019 een succes te maken.

Onze ideale kandidaat

  • is een initiatiefrijke projectleider die projecten van A tot Z organiseert;
  • weet talent te enthousiasmeren en mobiliseren;
  • is een sociaal vaardige organisator met een neus voor kwaliteit;
  • is een open en flexibele teamspeler.

Vereisten

  • ervaring in soortgelijke functies;
  • ervaring en affiniteit met projectmatig werken;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?
Een uitdagende opdracht bij een toonaangevend internationaal festival. Wij bieden een freelance functie voor in elk geval 16 uur per week voor een periode van 4/5 maanden. De vergoeding is afhankelijk van je ervaring.

Ben je enthousiast over deze vacature en voldoe je aan de functievereisten, stuur dan vóór 23 januari je CV en motivatiebrief o.v.v. Talentontwikkeling MM naar ellen@musicmeeting.nl.

www.musicmeeting.nl


, , , , , , , , , , , ,