Internationaal Theater Amsterdam – Coördinator Development

Vacature | Organisatie: Internationaal Theater Amsterdam | Functie: Coördinator Development | Plaats: Amsterdam | Omvang: 40 uur per week | Sluitingsdatum: 22/01/2019


Stadsschouwburg en Toneelgroep Amsterdam zijn per 1 januari 2018 gefuseerd. Samen werken we aan een nieuwe organisatie die een vuurtoren van eigentijds theater is met een spanwijdte van de Amsterdamse buurten tot aan de hele wereld. Een toonaangevend centrum op nationaal en internationaal niveau. Wij produceren en programmeren een kwalitatief hoogwaardig programma met jaarlijks 600 pluriforme toneel- en dansvoorstellingen en maatschappelijke programma’s die een groot en divers publiek aanspreken om tot nieuwe inzichten en perspectieven te komen.

Het nieuwe Internationaal Theater Amsterdam behoort tot de boegbeelden van de Nederlandse podiumkunst met als kern een breed acteursensemble van wereldfaam en een team van toonaangevende regisseurs dat, naast het Amsterdamse huis, wereldwijd nog een 100-tal podia bespeelt. Het nieuwe theater is daarnaast een grootschalig Talent Centre waar talentontwikkeling, educatie en samenwerking centraal staan. We zijn het huis van grote festivals als Brandhaarden, Julidans, Holland Festival en het Nederlands Theater Festival. Een moderne ontmoetingsplek met een eigen café | brasserie waar voor- en achterkant van theater één worden, zonder grens tussen makers en publiek. Het nieuwe theater heeft één relatie met de stad, het rijk, met fondsen, sponsors en natuurlijk het publiek. Kortom, een huis met een duidelijke stem naar de stad en haar bewoners.

Voor de afdeling Development zoeken wij een ambitieuze en ervaren:

Coördinator Development

(40 uur per week)

De afdeling Development bouwt en activeert een breed netwerk van fondsen, bedrijven en personen die actief willen bijdragen aan de organisatie. In deze functie draag je bij aan een structureel financieel fundament door het verwerven van particuliere gevers (major donors) en door het onderhouden van relaties. Je hebt als senior meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie op dit niveau en je hebt een heldere visie op deze functie.

In deze functie toon je proactiviteit, ken je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb je een resultaatgerichte houding. Je bent een netwerker pur sang. Je bent servicegericht, geordend en regelt de zaken graag tot in de puntjes. Je hebt overtuigingskracht en beschikt over commerciële vaardigheden. Je bent in staat om onze visie en projecten over te brengen aan een brede groep stakeholders en je koppelt inhoudelijke projecten aan (potentiële) particuliere donateurs. Je initieert vernieuwing en je bent in staat campagnes mede te ontwikkelen. Je ziet kansen liggen en initieert speciale activiteiten.

Je onderhoudt bestaande relaties en breidt het aantal relaties verder uit. Je bent redactioneel sterk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Samen met collega’s geef je invulling en uitvoering aan het werven van financiële middelen in de breedste zin van het woord.

Je profiel

 • opleiding HBO/WO
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • zelfstandig en initiatiefrijk
 • creatief en innovatief denkvermogen
 • plannings- en coördinatievermogen
 • ordelijk, nauwkeurig en punctueel
 • commercieel, gastvrij en klantvriendelijk
 • stressbestendig
 • proactieve, enthousiaste en sociale persoonlijkheid
 • affiniteit met theater
 • kennis van het Officeprogramma

Wat bieden wij?
Het salaris is conform CAO toneel en dans schaal VII min.€ 2443 – max.€ 3818.
Een dynamische werkomgeving bij een topinstelling in de culturele sector. Deze functie betreft een fulltime aanstelling.

Meer informatie of solliciteren?
Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Maurits Musch, hoofd development ITA, tel 020 795 99 52.

Je sollicitatiebrief met cv ontvangen wij graag uiterlijk 22 januari 2019 via hrm@ita.nl
De selectiegesprekken vinden plaats in week 5 . Indien je niet wordt uitgenodigd voor een gesprek, ontvang je hiervan schriftelijk bericht na week 7.

www.ita.nl


, , , , , , , , , , , ,