Hoogte80 Festival – PR & Marketing Coördinator

Vacature | Organisatie: Hoogte80 Festival | Functie: PR & Marketing Coördinator | Plaats: Arnhem | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: 30/01/2019


Sinds 2009 presenteert Hoogte80 Festival elk jaar rondom Hemelvaartsdag een meerdaags podiumkunstenfestival met een uitgebreide samenstelling van theater, muziek, dans, circus, kleinkunst, straattheater en een interdisciplinaire programmering. Hoogte80 verbindt dit inhoudelijke programma met de unieke buitenlocatie, inclusief het adembenemende uitzicht en een feestelijke sfeer van ontmoeting. Het festival heeft een laagdrempelige, ‘parade-achtige’ opzet waarbij (jong) podiumkunsttalent de mogelijkheid krijgt om zich te laten zien aan een groot en deels cultureel onervaren publiek. Gedurende vier dagen staan er ruim 100 voorstellingen op ons festivalterrein en daarbuiten. De elfde editie van Hoogte80 Festival vindt plaats van 30 mei tot en met 02 juni 2019.

Hoogte80 Festival zoekt per direct een

PR & Marketing Coördinator

Functie-omschrijving
Als PR & Marketing coördinator zorg jij voor het promoten van het festival en de voorstellingen. Hiervoor maak je gebruik van de juiste mediakanalen en marketingtechnieken. Aan de hand van een uitgebreid publieksonderzoek werk je aan gerichte promotie. Je houdt je bezig met persbenadering en je vindt het leuk om online én offline publiek te verrassen met spraakmakende campagnes. Daarvoor breidt je het marketingteam verder uit met freelancers en vrijwillige medewerkers.

Wie zoeken wij?
Je beschikt over minimaal drie jaar relevante ervaring in marketing en/of communicatie. Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen en hebt uitstekende kennis van moderne marketingtechnieken. Je bent creatief, zelfstandig, ongecompliceerd met een gezonde dosis commercieel inzicht en hebt naast een vlotte pen sterke affiniteit met podiumkunsten. Als je van buiten Arnhem komt weet jij je in no-time kenbaar te maken en de juiste mensen te vinden die jij nodig hebt, het festival kennen is daarin een pre. Ons festival is cultureel divers en toegankelijk voor een breed publiek. Wij willen graag een afspiegeling zijn van de huidige samenleving en meer diversiteit in ons team is altijd welkom.

Wat bieden wij?
Hoogte80 biedt een dynamische omgeving met korte lijnen waarin jij ruimte krijgt om invulling te geven aan je functie. Je kan aan de slag tegen een projectvergoeding welke afhankelijk is van je kennis, ervaring en netwerk, wij volgen daarin marktconforme tarieven. Gemiddeld werk je gedurende de periode 1,5 dag per week waarvan een deel bij ons op kantoor en een deel vanuit huis of op locatie. Je werkzaamheden starten per direct en duren tot medio juni. En niet te vergeten, je werkt mee aan een ontzettend mooi festival.

De functie is te combineren met de vacature online marketeer.

Enthousiast? Reageer!
Stuur je cv en motivatiebrief naar Harold Oddens, zakelijk leider via harold@h80festival.nl met als onderwerp: Vacature PR & Communicatie coördinator. Reageren kan tot en met 30 januari 2019. De gesprekken vinden plaats in week 6 (5 tot en met 8 februari). Bij vragen bel 06-525 398 53.

www.h80festival.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,