Hoogte80 Festival – Online Marketeer

Vacature | Organisatie: Hoogte80 Festival | Functie: Online Marketeer | Plaats: Arnhem | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: 30/01/2019


Sinds 2009 presenteert Hoogte80 Festival elk jaar rondom Hemelvaartsdag een meerdaags podiumkunstenfestival met een uitgebreide samenstelling van theater, muziek, dans, circus, kleinkunst, straattheater en een interdisciplinaire programmering. Hoogte80 verbindt dit inhoudelijke programma met de unieke buitenlocatie, inclusief het adembenemende uitzicht en een feestelijke sfeer van ontmoeting. Het festival heeft een laagdrempelige, ‘parade-achtige’ opzet waarbij (jong) podiumkunsttalent de mogelijkheid krijgt om zich te laten zien aan een groot en relatief onervaren publiek. Gedurende vier dagen staan er ruim 100 voorstellingen op ons festivalterrein en daarbuiten. De elfde editie van Hoogte80 Festival vindt plaats van 30 mei tot en met 02 juni 2019.

Stichting Hoogte80 Festivals zoekt voor komende editie een

Online Marketeer

Functie-omschrijving
Als Online marketeer lever je een essentiële bijdrage aan onze online strategie. Je creëert optimale content voor alle online kanalen welke je ook beheert en waarvan je de eindredactie voert. Hiervoor ontwikkel je samen met de marketing coördinator een contentstrategie.

Wie zoeken wij?
Je beschikt over de nodige ervaring met SEO en social media, bent op de hoogte van de huidige ontwikkelingen en hebt kennis van diverse tools als Google Analytics, AdWords en Facebook ads. Maar bovenal vind je het leuk om diverse spraakmakende campagnes te lanceren. Je bent creatief, zelfstandig en hebt naast een vlotte pen sterke affiniteit met podiumkunsten. Het festival kennen is geen noodzaak maar wel een pre. Ons festival is cultureel divers en toegankelijk voor een breed publiek. Wij willen graag een afspiegeling zijn van de huidige samenleving en meer diversiteit in ons team is altijd welkom.

Wat bieden wij?
Hoogte80 biedt een dynamische omgeving met korte lijnen waarin jij ruimte krijgt om invulling te geven aan je functie. Je kan aan de slag tegen een projectvergoeding welke afhankelijk is van je kennis en ervaring, wij volgen daarin marktconforme tarieven. Gemiddeld werk je gedurende de gehele periode 5 uur per week, vanuit huis, op locatie of bij ons op kantoor. Je werkzaamheden starten per direct en duren tot medio juni. En niet te vergeten, je werkt mee aan een ontzettend mooi festival.

De functie is te combineren met de vacature PR & Marketing coördinator.

Enthousiast? Reageer!
Stuur je cv en motivatiebrief naar Harold Oddens, zakelijk leider via harold@h80festival.nl met als onderwerp: Vacature Online Marketeer. Reageren kan tot en met 30 januari 2019. De gesprekken vinden plaats in week 6 (5 tot en met 8 februari). Bij vragen bel 06-525 398 53.

www.h80festival.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,