Dirk Scheele Producties – Productie & Publiciteit Stagiair(e)

Stage-vacature | Organisatie: Dirk Scheele Producties | Functie: Productie & Publiciteit Stagiair(e) | Plaats: Amsterdam | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: 17/02/2019


Dirk Scheele Producties maakt en ontwikkelt theaterproducties en televisieseries. In theaterseizoen 2018 -2019 spelen drie voorstellingen in de grote zalen van Nederland: Huis-, tuin- en keukenavonturen (de hit van YouTube komt naar het theater!), Feest!!! en de Sinterklaasvoorstelling Pepernotenpret. Dirk Scheele is de grootste popartiest voor kinderen tussen de 2 en 7 jaar en heeft een enorme fanbase. Hij heeft meer dan 45 miljoen hits op YouTube en trekt vele kijkers met zijn televisieserie op Nickelodeon. Afgelopen zomer heeft Dirk Scheele voor het eerst een bioscoopfilm uitgebracht: Op stap met Dirk Scheele.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, initiatief nemende en gemotiveerde

Productie & Publiciteit Stagiair(e)

MBO/HBO

die zin heeft om veel te leren in de theater- en televisiewereld. Er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling en interesses binnen de organisatie. De organisatie is klein, waardoor je van alle disciplines wat meekrijgt. Wij werken in een informele sfeer. Je werkt nauw samen met de zakelijk leider en de publiciteitsmedewerker, maar zal ook veel meekrijgen van het impresariaat waar wij ons kantoor mee delen. Naast je werk op kantoor, ga je doordeweeks en in het weekend vaak mee naar het theater, waardoor de stage afwisselend is.

Werkzaamheden

  • Uitvoeren van productionele taken voor Dirk Scheele
  • Meehelpen bij de productie van de televisieafleveringen en YouTube opnames
  • Productionele taken bij de optredens, zoals de merchandise-verkoop
  • Bedenken en uitvoeren van publiciteitsacties in samenwerking met de theaters
  • Taken op het gebied van social media, zoals het onderhouden van contact met de fans en het analyseren van de statistieken

Ben jij opzoek naar een stage/werkervaringsplek waar je met een leuk team veel kan leren? Solliciteer dan nu! Er is een stagevergoeding.

www.dirkscheele.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,