Danstheater AYA en ZEP theaterproducties – Dansers

Vacature | Organisatie: Danstheater AYA en ZEP theaterproducties | Functie: Dansers | Plaats: Amsterdam | Omvang: n.v.t. | Sluitingsdatum: 31/01/2019


Danstheater AYA maakt brutaal en interactief danstheater voor een jong publiek. AYA wil de mens in al zijn kracht en kwetsbaarheid laten zien en daarbij is dans een taal die jongeren aanspreekt. Hierbij worden taboes niet geschuwd en brengen we actuele en schurende thema’s zoals culturele identiteit, seksualiteit, groepsdruk of populariteit. De voorstellingen zijn een dynamische mix van dansvormen, speelstijlen en muzieksoorten. AYA wil met jongeren communiceren over onderwerpen die hen aangaan. Dat doen we met energieke, directe en eerlijke voorstellingen over onderwerpen die uit hun leven gegrepen zijn. AYA biedt jongeren de kans om dans een belangrijke rol te laten spelen in hun leven.

Theatergroep ZEP werd opgericht in 1998 met als doel gedurfd, spraakmakend en kwalitatief hoogwaardig theater te maken voor een jong-van-geest-publiek. Middels haar voorstellingen belicht ZEP actuele maatschappelijke thema’s. ZEP wil toeschouwers opschudden, raken, bewegen. Daarom zoekt ZEP regelmatig de confrontatie en interactie met haar publiek. ZEP heeft de overtuiging dat theater kan bijdragen aan integratie en onderling begrip tussen verschillende culturen.

Danstheater AYA en ZEP theaterproducties zoeken

Dansers

m/v

auditie zondag 3 februari 2019

voor hun nieuwe co-productie Cleopatra. Gevraagd dansers met ruime ervaring en beheersing van modern, acrobatiek, hiphop of breakdance. Virtuoze podiumpersoonlijkheid, improvisatievermogen en groot lichamelijk bewustzijn gevraagd. Tekst- en spelervaring is een pre.

AYA en ZEP maken een hedendaagse versie van Shakespeares liefdesdrama Anthony and Cleopatra. Cleopatra’s ontembare wil en seksualiteit staan al eeuwenlang symbool voor onafhankelijke vrouwelijkheid. In Cleopatra staat dit vrijheidsstreven centraal.

Regie: Wies Bloemen en Peter Pluymaekers. Een cast van 8 spelers op het podium bestaande uit acteurs, dansers, zangers en een DJ.

Auditiedatum: zondag 3 februari 2019, alleen op uitnodiging!
Tijd: 14.00—18.00 uur.
Plaats: Amsterdam

Repetitieperiode: 5 augustus tot en met 27 september 2019
Speelperiode: oktober tot en met december 2019

Zend je aanmelding naar: philippe@aya.nl. Deze moet bestaan uit je cv met pasfoto, en graag een videolink/filmpje. Aanmelden tot uiterlijk donderdag 31 januari 2019.

www.aya.nl | www.zep.nu


, , , , , , , , , , , , , , , , , ,