Bekijk ’t – Medewerker PR en Communicatie

Vacature | Organisatie: Bekijk ‘t | Functie: Medewerker PR en Communicatie | Plaats: Amsterdam | Omvang: 8-16 uur | Sluitingsdatum: 01/02/2019


Bekijk ’t produceert actieve filmeducatie in het onderwijs, met de focus op vmbo. Onze activiteiten variëren in vorm van fictiefilm tot reportage maken, van animaties tot leren omgaan met media. En ook in omvang: we geven eenmalige workshops, wekenlange lessenseries en meerjarige projecten. We werken grotendeels voor Amsterdamse scholen (met een aantal scholen op structurele basis in een langere leerlijn), maar zijn ook landelijk actief. Bekijk ’t maakt deel uit van het landelijk Netwerk Filmeducatie en het Amsterdams Filmmenu.

We werken in een klein vast team en een grotere groep freelance medewerkers, veelal filmdocenten met de nodige ervaring in het onderwijs en affiniteit met de doelgroep.

Nu zijn we op zoek naar een

Medewerker PR en Communicatie

voor gemiddeld 8 tot 16 uur per week (mede afhankelijk van programmering projecten), vooralsnog voor de periode van een jaar. De functie is prima freelance te vervullen.

Taken
Je helpt ons de bekendheid van onze organisatie en onze activiteiten te vergroten in de wereld van onderwijs en cultuur. Je creëert aandacht voor onze projecten via sociale media, onze website en nieuwsbrief. Je coördineert de vernieuwing van de website, en beheert en actualiseert onze database. Zo mogelijk heb je ondersteuning van een stagiair.

Profiel
Je hebt een opleiding op minimaal HBO-niveau en relevante ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent uitstekend bekend met en actief op sociale media. Je schrijft vlot en gemakkelijk, je kunt goed samenwerken en je beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen. En je beschikt over een voor deze functie relevant netwerk.

Wat we bieden
Een zelfstandige functie in een klein team, een fijne werkplek op de Westergasfabriek die we delen met onze collega’s van Kunstbende, een flexibel werkverband (werktijden bepalen we in overleg) en een passend honorarium.

Reacties
We zien je reactie met motivatie en cv graag voor 1 februari tegemoet op vacatures@bekijkt.nl ter attentie van Luc van Leeuwen.

www.bekijkt.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,