Albeda – Adjunct-directeur Cluster Lifestyle, Sport & Entertainment

Vacature | Organisatie: Albeda | Functie: Adjunct-directeur Cluster Lifestyle, Sport & Entertainment | Plaats: Rotterdam | Omvang: 36-40 uur | Sluitingsdatum: 03/03/2019


Albeda is een mbo-school voor beroepsonderwijs en educatie in de regio Rotterdam. Wij zijn op zoek naar een

Adjunct-directeur

cluster Lifestyle, Sport & Entertainment

Je komt te werken als Adjunct-directeur binnen het cluster LSE. Dit cluster heeft 1800 studenten op 5 locaties en ruim 100 medewerkers in dienst. Daarnaast werken wij veel met professionals vanuit het werkveld die op ZZP basis bij ons werken als docent of instructeur. Je vormt samen met de Clusterdirecteur het directieteam voor het cluster LSE, bestaande uit de volgende colleges: Albeda Beauty & Fashioncollege, Albeda Sportcollege, Albeda Mbo Theaterschool, Albeda Danscollege en Albeda College Muzikant Producer.

Albeda wil toonaangevend en waardevol zijn voor studenten, medewerkers en de samenleving. Vanwege nieuwe eisen die de samenleving aan het beroepsonderwijs stelt is er een koers ingezet die voortbouwt op de Albeda tradities. Deze koers omvat vijf speerpunten:

  • We werken aan uitstekend en inspirerend onderwijs voor iedereen
  • We werken met een helder professioneel en pedagogisch kader
  • We realiseren mbo colleges die herkenbaar zijn voor de verschillende beroepenvelden én studenten
  • We versterken de allianties met bedrijven, instellingen en overheden
  • We leren en werken innovatief en toekomstgericht. Leerwerkplaatsen hebben daarbij een prominente rol

Wat ga je doen?
Je geeft leiding aan 4 of 5 onderwijsleiders van het cluster LSE. Binnen het directieteam worden afspraken gemaakt over de totale portefeuilleverdeling. Zo worden o.a. de portefeuilles externe betrekkingen, onderwijskwaliteit, bedrijfsvoering belegd. Ook ben je verantwoordelijk voor de meerjaren ontwikkeling, uitvoering, realisatie, evaluatie van beleid en de coördinatie van de toegewezen onderwijsteams en/of project- en programmaresultaten. Je rapporteert rechtstreeks aan de branchedirecteur. Je participeert in Albeda brede en externe netwerken, projecten en bijeenkomsten.

Wat heb je daarvoor nodig?

Kennis
Deze functie vraagt om brede kennis van het onderwijs en onderwijskwaliteit. Je hebt affiniteit met de sectoren waar voor opgeleid wordt. Ook heb je aantoonbare ervaring van en inzicht in financieel-, personeels- en verandermanagement. Je hebt minimaal een Hbo diploma en beschikt over een Wo werk- en denkniveau en hebt een lerende houding.

Vaardigheden
Je hebt aantoonbare managementervaring. Je bent bedreven in het ontwikkelen, uitdragen en implementeren van beleid, nieuwe ideeën of concepten en je kunt goed omgaan met conflicten en dilemma’s. Je weet te motiveren, geeft ruimte binnen de kaders en ondersteunt op maat en spreekt mensen aan op hun bijdrage. Je bewaart het evenwicht tussen organisatie-eisen en onderwijsprofessionaliteit, je bent communicatief sterk en een goed netwerker. Ook ben je daadkrachtig en consistent in beleid en de eisen die je stelt aan de uitvoering.

Competenties
Je beschikt over een groot organisatiebewustzijn, gevoel voor planning en organisatie, een sterk analytisch vermogen en een heldere oordeelvorming. Je stijl van leidinggeven geeft ruimte aan de ontwikkeling van anderen. Je bent initiatiefrijk en creatief in je vak.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een zeer afwisselende functie binnen een inspirerend en divers cluster van colleges. Jouw standplaats is locatie Sportlaan in Rotterdam-Zuid, maar je zult veel naar de verschillende locaties reizen.

Albeda biedt iedereen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien. Je komt bij ons te werken in een stimulerende omgeving waarin vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan. Onze Albeda Academie verzorgt opleidingen en trainingen die gericht zijn op het verwerven van kennis en vaardigheden en het ontwikkelen van individuele competenties. En wanneer je ondersteuning nodig hebt bij je loopbaanontwikkeling kun je terecht bij ons Mobiliteitscentrum. Zij kunnen samen met jou kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn binnen Albeda.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn voortgevloeid uit de cao mbo biedt Albeda nog een aantal extra regelingen, zoals het cafetariasysteem voorbeelden: fiets en contributie sportvereniging en diverse collectieve verzekeringen. Ook kun je deelnemen aan diverse leuke en interessante personeelsactiviteiten, zoals een workshop koken en tafelschikking, een workshop style-advies en diverse kunstexcursies.

Solliciteren
Ons sollicitatieproces verloopt volledig digitaal via onze website, www.werkenbijalbeda.nl.

Heb je belangstelling voor de functie, klik dan op de actieknop ‘Solliciteren’. Een sollicitatie via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Je kunt je sollicitatiebrief richten aan mevrouw Gaby Vink. De brievenselectie en de eerste gespreksronde vinden beide plaats in week 11.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.albeda.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,