VOX-POP – Stagiair(e) Projectmedewerker

Stage-vacature | Organisatie: VOX-POP | Functie: Stagiair(e) Projectmedewerker | Plaats: Amsterdam | Omvang: 21 uur | Sluitingsdatum: 07/01/2019


Wij zijn een jonge, creatieve plek binnen de Universiteit van Amsterdam. Door het delen van geesteswetenschappelijke kennis via een interdisciplinaire programmering is VOX-POP een vrijplaats voor onder andere de kunst, theater, muziek en filosofie binnen de universiteit. Creativiteit, experiment en kennisdeling staan daarbij voorop.

VOX-POP zoekt een

Stagiair(e) Projectmedewerker

Wie zoeken wij?
Wil jij ervaring opdoen in het programmeren en ontwikkelen van een culturele plek? VOX-POP is per februari 2019 op zoek naar een nieuwe creatieve, hands-on stagiair(e) Projectmedewerker! Als stagiair(e) in deze functie ondersteun je onder andere bij lezingen, filmvertoningen, openingen van tentoonstellingen, theatervoorstelling en symposia. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie en productie. Je fungeert als aanspreekpunt voor en tijdens evenementen, onderhoudt contact met de aanvragers en helpt bij de uitwerking van het evenement. Je denkt inhoudelijk & praktisch mee over onze eigen programma’s. Je zoekt samenwerkingen op, je werkt programmaplannen uit en je zorgt voor de communicatie. Daarnaast spring je bij op de vloer om onze evenementen soepel te laten verlopen.

Wat bieden wij?
De stage is voor 3 dagen per week [flexibel in te delen] en de vergoeding is € 200,- per maand. Daarnaast bieden wij een informele sfeer en werkomgeving en een plek binnen een jong & enthousiast team. Grote zelfstandigheid/verantwoordelijkheid binnen een creatief project. Elke dag inspirerende evenementen op een steenworp afstand van je bureau. En liters koffie, kilo’s koekjes, vega (en vegan!) lunches, jeux de boules-borrels en veel gezelligheid.

Interesse?
Stuur je motivatie en cv naar m.k.rijsdijk@uva.nl ter attentie van Marte Rijsdijk. Reageer voor 7 januari 2019 en start begin februari 2019.

www.voxpop.uva.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,