VondelCS – Stagiair(e) Productie & Event Planning

Stage-vacature | Organisatie: VondelCS (Media & Cultuur LAB van de AVROTROS) | Functie: Stagiair(e) Productie & Event Planning | Plaats: Amsterdam | Omvang: 36 uur | Sluitingsdatum: geen


Wil jij werken in een zeer dynamische omgeving, op de mooiste plek in Amsterdam en wil je van dichtbij ervaren hoe wij bij VondelCS tv- en radioprogramma’s maken? Dan is dit dé stageplek voor jou!

Over VondelCS
VondelCS is het Media & Cultuur LAB van AVROTROS. Wij bieden dan ook graag een podium aan creatief talent dat voor innovatie zorgt op het gebied van Media en Cultuur. Naast de vele TV- (onder andere WNL op zondag, Nieuwe Maan, de finale van Wie is de Mol?) en radio-opnames (bijvoorbeeld Dr Kelder & Co en Opium) vinden er ook vele vernieuwende en inspirerende evenementen plaats in VondelCS. Wat dacht je van een evenement waarin je in 2,5 uur compleet wordt bijgepraat over de kracht van Instagram Stories of YouTube? Neem een kijkje op www.vondelcs.nl en onze social media kanalen voor meer informatie.

VondelCS zoekt een

Stagiair(e) Productie & Event Planning

Werkzaamheden
Als stagiair(e) productie & event planning ben je een belangrijke schakel in het team. Je werkt mee aan de voorbereidingen van verschillende evenementen en zorgt dat alle productionele werkzaamheden tot in de puntjes geregeld zijn. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt tijdens diverse evenementen en programma’s, hierdoor bouw je meteen een breed netwerk op binnen onze sector. Je werkt nauw samen met hoofd productie en leert in no time evenementen van A tot Z organiseren. Houd er wel rekening mee… vanaf dag één heb je veel verantwoordelijkheid!

Profiel
We zoeken niet de eerste de beste. We zoeken echt talent die wij naar het volgende level kunnen helpen. Ben jij zelfstandig, enthousiast, creatief, stressbestendig, proactief en heb je oog voor detail en zit je ook nog eens boordevol energie? Dan leren wij je graag beter kennen in een gesprek.

Wat wij bieden

  • Een leerzame, leuke tijd bij een van de grootste omroepen van Nederland.
  • Informele werksfeer en een leuk team.
  • Een plek waar creativiteit en eigen initiatief erg worden gewaardeerd!
  • Een stagevergoeding van € 300,- (HBO/WO) bruto per maand, bij fulltime stage.

Periode
Start februari 2019 (voor een periode van minimaal vijf maanden, vijf dagen per week).

Wil jij je productie skills verder ontwikkelen en vanaf 1 februari 2019 als stagiair bij ons aan de slag? Stuur dan je cv en motivatie naar Martijn Dijkstra via martijn.dijkstra@vondelcs.nl.

www.vondelcs.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,