TivoliVredenburg – Stagiair(e) Development & TivoliVredenburg Fonds

Stage-vacature | Organisatie: TivoliVredenburg | Functie: Stagiair(e) Development & TivoliVredenburg Fonds | Plaats: Utrecht | Omvang: 32-38 uur | Sluitingsdatum: 14/12/2018


In het Utrechtse TivoliVredenburg komen alle muzieksoorten aan bod onder een dak. Dat kom je nergens anders tegen. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Ze komen voor een lunchpauzeconcert of een dansnacht, voor pop of jazz, voor hun favoriete dirigent of om gewoon even te borrelen. TivoliVredenburg heeft vijf concertzalen, een restaurant, een café en ontwikkelt diverse nieuwe horecaconcepten.

Stagiair(e) Development &
TivoliVredenburg Fonds

Op de afdeling Development van TivoliVredenburg zijn we op zoek naar een stagiair voor het TivoliVredenburg Fonds. Deze stagiair ondersteunt het Development-team dat zich bezighoudt met de ‘derde geldstroom’. Hieronder verstaan we zakelijke sponsoring, particuliere donaties en bijdragen vanuit vermogensfondsen. In het bijzonder zal de stagiair zich richten op het mecenaatsplan van het TivoliVredenburg Fonds. Speciaal voor betrokken particulieren is het TivoliVredenburg Fonds in 2017 opgericht. Dit fonds heeft een onafhankelijk bestuur en draagt door de particuliere donaties financieel bij aan de programmering van TivoliVredenburg.

Het startmoment is februari 2019, met een looptijd van ongeveer zes maanden. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat op HBO- of WO-niveau. Het betreft een stage tussen de 32 en 38 uur per week. TivoliVredenburg hanteert een standaard stagevergoeding.

In deze periode loop je mee met de dagelijkse werkzaamheden van het Development team. Je leert hoe je doelgericht exclusieve evenementen organiseert, zoals fondsconcerten en huiskamerconcerten. Vakinhoudelijke werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het bijwerken van het mecenaatsplan, het schrijven van uitnodigingen, het maken van sponsorproposities, creatieve vernieuwende ideeën bedenken en vertalen naar gerichte fondsacties en het bijhouden van de website en de fondsnieuwsbrief. Tijdens je stage kom je zowel intern als extern in aanraking met allerhande sociale en culturele groepen. Hier zal een beroep gedaan worden op je social skills en aanpassingsvermogen. Een correcte en integere houding is een vereiste, uiteraard met een knipoog waar mogelijk. Affiniteit met cultuur en de muzieksector is een must. Tijdens deze stage is er ruimte voor een (kleinschalig) onderzoek.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die bezig is met zijn HBO- of WO-studie. Het liefst in de richting van communicatiewetenschappen, kunstgeschiedenis, vrijetijdsmanagement, of een vergelijkbare studie. Omdat je af en toe geacht wordt in de weekenden of ’s avonds aanwezig te zijn, gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat uit de nabije omgeving van Utrecht.

Reageren op deze vacature?
Reageren kan tot vrijdag 14 december 2018 via ons sollicitatieformulier. De gesprekken zullen voor het kerstreces plaatsvinden in TivoliVredenburg. Heb je nog vragen over deze vacature? Dan kun je via onze website meer lezen, of bel met development-manager Michiel Huisinga via 030-7606777. Wil je reageren op meerdere stageplekken? Solliciteer dan apart per functie.

www.steuntivolivredenburg.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,