Scapino Ballet Rotterdam – Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Stage-vacature | Organisatie: Scapino Ballet Rotterdam | Functie: Stagiair(e) Marketing en Communicatie | Plaats: Rotterdam | Omvang: minimaal 32 uur | Sluitingsdatum: geen


Scapino Ballet Rotterdam is een van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. Het gezelschap maakt met hoge kwaliteit toegankelijke producties voor een breed publiek en presenteert werk van de meest spannende, jonge en vernieuwende talenten. Scapino is het oudste dansgezelschap van Nederland en stadsdansgezelschap van Rotterdam.

Scapino Ballet Rotterdam is per februari 2019 op zoek naar een

Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Ben jij een creatieve doener die graag in teams werkt? Iemand die samen met onze marketeers de voorstellingen, makers en dansers bij een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht kan krijgen? Dan zij wij op zoek naar jou!

Functie-omschrijving
In deze functie assisteer je de afdeling marketing en communicatie. Tot je takenpakket behoren:

  • Bedenken en uitvoeren van voorstellingsacties
  • Onderhouden van contacten met theaters
  • Assisteren bij premières, markten en beurzen
  • Af en toe mee op tournee
  • Bedenken en maken van content voor social media
  • Afhandelen van bestellingen via de Scapino webshop
  • Andere werkzaamheden op basis van je kunnen en interessegebied

Wij vragen
Wij zoeken een student HBO of WO, bijvoorbeeld op het gebied van marketing en communicatie, vrijetijdsmanagement/leisure management, CMV of theaterwetenschap met een grote interesse voor theater of dans. Iemand die van aanpakken weet, die resultaatgericht is en van overzicht houdt. Je kent uiteraard de ins en outs van de moderne media. Daarnaast heb je een enthousiaste instelling en ben je bereid af en toe buiten kantooruren te werken. Je bent bij voorkeur 5 maanden en minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wij bieden
Wat krijg je ervoor terug? Waardevolle ervaring natuurlijk. Maar ook veel gezelligheid, gedrevenheid en een inspirerende werkomgeving. Er is een vergoeding van € 300,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. De stage start ieder half jaar, per februari en per half augustus.

Solliciteren?
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar personeelszaken@scapinoballet.nl. Voor meer informatie kun je bellen op 010-414 24 14 of een email sturen naar personeelszaken@scapinoballet.nl ter attentie van Tirza Paais.

www.scapinoballet.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,