Parels voor de Zwijnen – Creatief Producent

Vacature | Organisatie: Parels voor de Zwijnen | Functie: Creatief Producent | Plaats: Amsterdam | Omvang: 1 dag in de week | Sluitingsdatum: 24/12/2018


‘Het gewone leven is te mooi om aan voorbij te gaan’. Dit typeert het uitgangspunt van Parels voor de Zwijnen. Vanuit de overtuiging dat het uitvergroten van aspecten uit het dagelijks leven van mensen van een grote theatrale schoonheid is. De voorstellingen worden bij voorkeur gespeeld op plekken die bij deze mensen horen, en die ook voor het publiek een nieuwe ervaring bieden. Parels heeft de afgelopen jaren een unieke stijl en expertise opgebouwd in het samenbrengen van professionele spelers en amateurs op het toneel. In februari spelen we de reprise van De Koningin van de Voedselbank en daarna volgt VETARM, een locatievoorstelling over Gewichtige dames en Zware jongens in Amsterdam Noord. Het is het streven van Parels om zich langduriger en steviger in Noord te vestigen, met als droom een sociaal artistiek huis in het hart van Noord.

Parels zoekt per direct een

Creatief Producent

(1 dag in de week)

Het komende jaar staat grotendeels in teken van bovengenoemde projecten. Je taak als producent is om deze projecten verder te ontwikkelen, partners te zoeken en nieuwe financiële geldbronnen aan te boren.

Wie zoeken wij?
Een ondernemende, enthousiaste en creatieve duizendpoot die als sparringpartner met de artistiek leider de komende jaren verder wil bouwen aan de ambities van Parels voor de Zwijnen als theatergezelschap in Amsterdam Noord. Je belangrijkste taak is het vertalen van de creatieve theaterconcepten in doelen en daden op langere termijn. Je beschikt over een relevant netwerk in de podiumkunsten en je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de culturele en maatschappelijke sector. Je kunt goed planmatig denken en je woont in Amsterdam of omgeving. Uiteraard heb je affiniteit met de sociaal-artistieke werkwijze en producties van Parels.

Wat biedt Parels voor de Zwijnen?

  • Een functie die per direct beschikbaar is voor 1 dag per week voor de geplande projecten;
  • een werkplek in Amsterdam in het centrum;
  • creatieve vrijheid en ruimte voor je eigen ideeën;
  • een verantwoordelijke en veelzijdige functie in een klein en hecht team;
  • het salaris wordt in overleg vastgesteld.

Vacature- en contactinformatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de artistiek leider Saskia Huybrechtse via saskia@parelsvoordezwijnen.com.
Reageren kan tot 24 december 2018 via info@parelsvoordezwijnen.com ter attentie van Saskia Huybrechtse.

Kijk voor meer informatie op onze website www.parelsvoordezwijnen.com.


, , , , , , , , , , , ,