Nederlands Politie Orkest – Inspiciënt Orkest en Steelband

Vacature | Organisatie: Nederlands Politie Orkest | Functie: Inspiciënt Orkest en Steelband | Plaats: Driebergen | Omvang: 18 uur | Sluitingsdatum: geen


Het Nederlands Politie Orkest (NPO) is het orkest en steelband binnen de politie dat wordt ingezet voor ceremoniële taken en voor optredens in de samenleving. Het bestaat uit 70 politiemensen die musiceren als neventaak hebben. Het NPO komt gemiddeld 40 keer per jaar bij elkaar om te repeteren of om een optreden te verzorgen. Het NPO heeft een bestuur vanuit de leden. Het NPO heeft een zakelijk leider en een inspiciënt die verantwoordelijk zijn voor het orkest en de bedrijfsvoering. Zij functioneren onder verantwoordelijkheid van het bestuur en de staf van de korpschef. Ben jij de inspiciënt die als zzp’er van aanpakken weet in de wereld van een orkest die de bedrijfsvoering van het NPO komt ondersteunen?

Het Nederlands Politie Orkest zoekt een

Inspiciënt Orkest en Steelband

zzp’er

Wat ga je doen?
Als inspiciënt NPO ondersteun je de zakelijk leider in de voorbereiding en uitvoering van diverse binnenlandse- en buitenlandse optredens en kun je zelfstandig optreden in de ontwikkeling, voorbereiding en uitvoering van optredens. Je beheert zelfstandig de muziek-instrumenten, de muziekbibliotheek en voert zelfstandig de administratie van het orkest uit. Samenwerken met diverse partijen is een belangrijk deel van je werk. Omdat optredens op diverse plaatsen in het (buiten)land worden georganiseerd, moet er veelvuldig worden gereisd.

Waar ga je werken?
De zakelijk leider en inspiciënt NPO werken vanuit het kantoor in Driebergen en werken samen met de korpsstaf in Den Haag. In Driebergen zijn ook de instrumenten en de muziekbibliotheek ondergebracht. De voertuigen van het orkest staan gestald in Wijk bij Duurstede.

Wie ben jij?
Je bent als zzp’er een organisatietalent en uitvoerder van alle voorkomende operationele werkzaamheden binnen het NPO, zoals een soepel verloop van de repetities en concerten en de ondersteuning van de zakelijk leider in de aansturing van de 70 musici (orkest en steelband). Je draagt bij aan de verdere toepassing van social media en digitalisering van de muziekbibliotheek. Je voert inkomend en uitgaand telefoon- en e-mailverkeer, doet postverwerking, onderhoudt het relatiebestand en -beheer en verstuurt uitnodigingen. Je draagt zorg voor het archief en voorraad-beheer van kantoorbenodigdheden en inventarisgoederen. Het NPO is een organisatie in beweging; je levert dan ook een actieve bijdrage aan veranderingen en verbeteringen. In deze functie leg je verantwoording af aan de zakelijk leider.

Het profiel:
Wij zoeken een enthousiaste en ondernemende zzp’er met doorzettingsvermogen, die zich prettig voelt in een zelfstandige operationele functie met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Je kan goed samenwerken met anderen. Je bent een organisatietalent dat goed kan plannen. Daarbij ben je flexibel en zet je de puntjes op de i om tot een gedegen eindresultaat te komen. Affiniteit met de wereld van muziek is essentieel. Het kunnen lezen van bladmuziek is een pre.

Samenwerken, nauwkeurigheid en vakkennis zijn de sleutelwoorden voor deze functie. Je bent stressbestendig en hebt geen ‘9 tot 5’-mentaliteit. Je beschikt over operationeel en technisch inzicht en hebt de souplesse om te manoeuvreren tussen de bestaande regels en procedures.

Als inspiciënt beschik je over goede communicatieve vaardigen, zowel mondeling als schriftelijk. Rond de optredens kennen we topdrukte. Het spreekt voor zich dat optredens niet altijd tijdens kantooruren plaatsvinden. Je bent flexibel genoeg om hier met je werktijden op in te spelen.

Verder vragen we het volgende van je:

  • ingehuurd kunnen worden als zzp’er;
  • MBO-diploma in een relevante richting;
  • ervaring als medewerker evenementen/ managementassistent, bij voorkeur in de (commerciële) orkest- of evenementenbranche;
  • goede beheersing van de Engelse en Duitse taal;
  • rijbewijs B-E, C is een pre.

Wat wij bieden:
De standplaats is Driebergen. Het betreft een functie voor 18 uur per week/ 0,5 fte.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • een zzp-vergoeding van maximaal € 1.800,- per maand op basis van een 18-urige werkweek.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Stefan van Zanten, voorzitter van het Nederlands Politie Orkest, via telefoonnummer 06-546 122 39, of met Piet Linnebank, zakelijk leider, via 06-515 308 84.

Wat verder nog belangrijk is:

  • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek maken deel uit van de selectieprocedure;
  • Om de samenleving beter te begrijpen en te weten wat er speelt, willen we zo divers mogelijk zijn. Daarom maakt de politie werk van diversiteit.

www.politieorkest.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,