Holland Festival – HF Youngcoördinator

Vacature | Organisatie: Holland Festival | Functie: HF Youngcoördinator | Plaats: Amsterdam | Omvang: 24 uur | Sluitingsdatum: 07/01/2019


Al ruim 70 jaar haalt het Holland Festival het beste wat er in de wereld te zien is aan podiumkunsten naar Amsterdam. Het festival vindt plaats op culturele podia en op onverwachte locaties verspreid over de hele stad. Alle disciplines komen aan bod: theater, dans, muziek, muziektheater, digitale kunst, interdisciplinaire vormen en cross-overs met beeldende kunst en film. Het Holland Festival laat nieuw of in deze tijd relevant werk zien van bekende kunstenaars en nieuwe sterren, het introduceert internationale kunstenaars in Nederland en biedt Nederlandse kunstenaars een internationaal podium. Bezoekers ontmoeten elkaar in een gastvrije en feestelijke sfeer en hebben altijd iets om over te praten – de verschillende perspectieven die kunstenaars bieden in de magie van de theater- of concertzaal.

HF Young
In 2010 werd HF Young opgericht. Ieder jaar, zodra het Holland Festivalprogramma bekend is, selecteert de HF Young Circle zeven voorstellingen en concerten die iedereen tot en met 39 jaar kan bezoeken voor € 20,- na inschrijving in de HF Youngcommunity. De HF Youngselectie is een dwarsdoorsnede van het Holland Festivalaanbod en vindt plaats op verschillende locaties in het festival. Aangemoedigd door de lage prijs en het gevarieerde aanbod kunnen bezoekers uit de HF Youngdoelgroep kennismaken en ervaring opdoen met internationale podiumkunsten en hun smaak ontwikkelen. Rondom de voorstellingen ontmoeten de HF Youngleden elkaar bij de speciale ontvangsten. De online community bestaat inmiddels uit ongeveer 5.500 leden.

Het Holland Festival zoekt een

HF Youngcoördinator

Werkzaamheden HF Youngcoördinator
Als HF Youngcoördinator maak je deel uit van de afdeling development. Je leidt de HF Young Circle – bestaande uit ongeveer 10 betrokken young professionals en young creatives – met wie het HF Youngprogramma gemaakt en uitgevoerd wordt en die een actieve rol heeft in het werven van publiek. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de huidige HF Youngcommunity, de werving van nieuwe HF Youngleden en de coördinatie van evenementen voor de HF Youngleden. Je werkt nauw samen met de afdeling communicatie & marketing en stemt o.a. met hen een kaartverkooptarget af. Als spin in het web vergaar je input voor het HF Youngprogramma bij de verschillende afdelingen en zorg je dat zij op de hoogte zijn van alle acties, programma’s en activiteiten. Je activeert, verbindt en versterkt (de relaties tussen) de HF Young Circle en de Holland Festivalorganisatie. Als HF Youngcoördinator weet je verschillende partijen zoals de HF Young Circle, jongerennetwerken, young creatives en young professionals te vinden, te inspireren en te activeren.

Wij zoeken
Je bent een natuurlijke verbinder. In deze functie is veel contact met verschillende partijen, communicatievaardigheden en aanpassingsvermogen naar diverse stakeholders zijn daarom erg belangrijk. Als vanzelfsprekend heb je affiniteit met het Holland Festival en HF Young. Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau. Je neemt initiatief, bent representatief, kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler. Je bent actief op social media, op de hoogte van (culturele) trends en je hebt een relevant netwerk voor HF Young. Daarnaast vind je het geen probleem om soms buiten kantooruren te werken.

Wij bieden
Het Holland Festival biedt je een inspirerende en levendige werkomgeving bij een van Nederlands meest prestigieuze podiumkunstenfestivals. Onze programmering is internationaal, divers en vooruitstrevend. Wij willen graag een afspiegeling zijn van de Nederlandse samenleving en zijn op zoek naar meer diversiteit in ons team.

Als coördinator HF Young heb je een uitdagende functie voor 24 uur per week in de maanden januari tot en met juni, voor de tweede helft van het jaar staat het aantal uren nog niet vast. In die periode zullen het minder uren zijn, in april wordt het aantal bepaald. Het Holland Festival heeft een eigen personeelsregeling en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Salariëring geschiedt conform de arbeidsvoorwaarden van het Holland Festival. Deze functie valt in schaal IV trede 27 tot en met 35, afhankelijk van leeftijd en ervaring, et cetera. Dat is bij een voltijds maandsalaris van respectievelijk € 2.772 en € 3.285. Of voor een zzp’er een tarief gebaseerd op dit bruto bedrag.

Heb je interesse?
Stuur een motivatie en je cv voor 7 januari 2019 naar Leonie Kruizenga via leonie.kruizenga@hollandfestival.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Leonie Kruizenga, via telefoonnummer: 020 788 21 18.

Het Holland Festival stelt geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

www.hollandfestival.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,