De Kargadoor – Bar / Balie-mensen

Vrijwilligers-vacature | Organisatie: De Kargadoor | Functie: Bar / Balie-mensen | Plaats: Utrecht | Omvang: Vanaf 4 uur per week | Sluitingsdatum: geen


Al 60 jaar is De Kargadoor een begrip in cultureel Utrecht. Van debat tot comedy, van film tot muziek. Kargadoor verbindt en zet aan tot nadenken. En dat alles doen we met vrijwilligers!

Dit is je kans om deel uit te maken van ons cultureel-maatschappelijke podium en van Team Kargadoor. We zijn altijd op zoek naar

barmensen en hosts

Wat bieden we?
We leren je alles wat je nodig hebt om met plezier en zelfvertrouwen achter de bar of balie te staan: de foyer en barruimte zijn jouw domein! Daarnaast bieden we je een plek in een gezellig en divers team: doe mee de met maandelijkse pubquiz met ons eigen team, kom aan de bar zitten bij je collega’s, borrel mee na de maandelijkse medewerkersvergadering of loop ’s middags gewoon even binnen voor koffie en een praatje. Je besluit mee over de koers van de Kargadoor. Ook verdien je als vrijwilliger tegoed dat je kan besteden aan de bar op je vrije avond uit. En tot slot – wat is een cultureel podium zonder programmering? Jij mag gratis naar al onze activiteiten én je mag iemand meenemen.

Wat vragen we?
Wij zoeken barmensen voor de avonden en hosts voor overdag. Je werkt diensten van zo’n vier uur, een keer (of vaker) per week (een avonddienst duurt tot ongeveer 00:00). Dat mogen vaste dagen zijn, of je plant het per week in zoals het jou uitkomt. Je werkt altijd met een ervaren collega en wordt goed ingewerkt.

Wel vragen we dat je stressbestendig bent – in de pauze van een voorstelling of lezing kan het ineens gezellig druk worden! Daarnaast werk je graag samen en ben je servicegericht. Ervaring is niet nodig – we leren je alles. Je leeftijd is niet belangrijk.

Kijk voor meer info op kargadoor.nl, bel naar 030 231 03 77 of kom gewoon eens langs!

www.kargadoor.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,