De Betovering – Allround Stagiair / Festivalmedewerker Werkervaringsplek

Stage-vacature | Organisatie: De Betovering | Functie: Allround Stagiair / Festivalmedewerker Werkervaringsplek | Plaats: Den Haag | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: 30/01/2019


De Betovering is het jaarlijkse internationale kunstfestival voor de jeugd (twee tot twaalf jaar) dat zich afspeelt in bijna alle podia, musea en bibliotheken in Den Haag en op straat. Dit publieksfestival duurt negen dagen en vindt plaats tijdens de herfstvakantie. Het festival laat kinderen in hun vrije tijd kennismaken met kwalitatief hoogwaardig en toegankelijk werk van professionele kunstenaars.

De nadruk van de festivalprogrammering ligt op de podiumkunsten. We programmeren zowel nationale als internationale voorstellingen. Naast de voorstellingen presenteert het festival een uitgebreid workshopprogramma, enkele mini-voorstellingen, beeldende kunstobjecten, een straattheaterroute en een levendig festivalcentrum met een doorlopend karakter.

Van 18 tot en met 26 oktober 2019 vindt de twintigste editie plaats. En hiervoor zijn wij op zoek naar één of twee

Stagiaires / Festivalmedewerkers Werkervaringsplek

die ons kleine team komen versterken

Periode
De stageperiode loopt in principe van maart tot en met december 2019, waarbinnen vijf weken vakantie op te nemen is. De start- en einddatum, en het aantal dagen per week kan in overleg. Fulltime beschikbaarheid tijdens het festival in de herfstvakantie is een must.

Werkzaamheden
Het kernteam werkt samen naar een festivaleditie toe en hierdoor zullen je werkzaamheden meerdere terreinen beslaan en zowel ondersteunend als zelfstandig van aard zijn. Je kun hierbij denken aan

 • Artist handling & hospitality van de internationale artiesten.
 • Assistentie bij de productie van het festivalcentrum en de randprogrammering.
 • Ondersteuning van de marketing en communicatie (zoals bijvoorbeeld backend van de website up-to-date houden en voorzien voor nieuwsberichten, content plaatsen op de social media en planning (en eventueel uitvoeren van een deel van) van de distributie.
 • Algemene bureauwerkzaamheden.
 • Ondersteuning bij de afwikkeling van het festival.

Profiel

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Je hart dat gaat sneller kloppen van theater, dans, muziek en beeldende kunst.
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding maar kan ook ondersteuning bieden waar nodig.
 • Je hebt oog voor detail, neemt verantwoordelijkheid en bent betrouwbaar.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Een gedegen kennis van Microsoft Word en Excel.

Wij zijn de Betovering!
Een inspirerende werkomgeving bij een toonaangevend kunstfestival voor de jeugd. Een no-nonsense werksfeer in een gezellig kantoor, goede koffie en een waanzinnige tuin midden in de stad. Een kernteam van vier dat zich, naarmate het festival dichterbij komt, uitbreidt tot een winnaars- elftal. Je neemt als stagiair(e) volwaardig deel in ons team.

Je motivatie en cv graag voor 30 januari 2019 sturen aan Chantal Hompe, e-mail: c.hompe@debetovering.nl. Heb je vragen? Dan kun je die naar dit adres mailen. Vanaf 7 januari 2019 kun je ook bellen naar telefoonnummer 070-364 22 02.

www.debetovering.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,