Stichting De Meerpaal – Docent Gitaar

Vacature | Organisatie: Stichting De Meerpaal | Functie: Docent Gitaar | Plaats: Dronten | Omvang: circa 6 uur per week | Sluitingsdatum: 30/11/2018


De Meerpaal in Dronten verbindt mensen en organisaties. De unieke multifunctionele organisatie biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud op het gebied van cultuur, welzijn, theater, bioscoop, grand café, alsmede congressen en exposities. Alles onder één dak, centraal in Nederland, met veel gezichten en zeer veel gebruiksmogelijkheden. De ambitieuze organisatie met 130 professionele medewerkers en 500 betrokken vrijwilligers geeft vorm aan inspiratie, ontmoeting en ontwikkeling op het gebied van kunst, cultuur, welzijn en evenementen.

De Meerpaal Academie is per direct op zoek naar een

Docent Gitaar

op freelance basis | circa 6 uur per week

Wij vragen:

  • Een afgeronde kunstvakopleiding op HBO-niveau;
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Ruime ervaring in het geven van individuele en groepslessen;
  • Beschikbaar op dinsdag en woensdag (middag en avond).

Reageren:
Je schriftelijke reactie met motivatie en cv kun je uiterlijk 30 november 2018 sturen aan: De Meerpaal, ter attentie van Personeelszaken, Postbus 92, 8250 AB Dronten of per e-mail: personeelszaken@meerpaal.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Margrit Vos, manager Meerpaal Academie, via m.vos@meerpaal.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 12 december 2018.

www.meerpaal.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,