Prins Bernhard Cultuurfonds – Functioneel Beheerder Website

Vacature | Organisatie: Prins Bernhard Cultuurfonds | Functie: Functioneel Beheerder Website | Plaats: Amsterdam | Omvang: 24-32 uur | Sluitingsdatum: geen


Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt jaarlijks ruim 3500 initiatieven in de cultuur, natuur en wetenschap met een totaal budget van circa € 36 miljoen. Dat kan niet zonder een professionele ICT-organisatie. Wil jij ons ondersteunen bij het verder opbouwen daarvan? Je doet dat samen met professionals die met hart en ziel hun werk doen, in een informele organisatie met korte lijnen.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is een onafhankelijk particulier fonds en één van de grootste fondsenwervende cultuurfondsen in Nederland. Het fonds verleent financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen op het gebied van cultuur, natuur en wetenschap. Als inspirator van hedendaags mecenaat geeft het fonds particulieren, stichtingen en bedrijven onafhankelijk en deskundig advies over filantropie.

Het werk van het fonds wordt mogelijk gemaakt door inkomsten uit fondsenwerving (schenkingen, nalatenschappen en de Anjeractie), naast inkomsten uit de BankGiro Loterij en De Nederlandse Loterij. Aanvragen voor financiële ondersteuning worden behandeld door 12 provinciale afdelingen (30 medewerkers) en een landelijk bureau in Amsterdam (38 medewerkers).

Het Prins Bernhard Cultuurfonds zoekt op het landelijk bureau een

Functioneel Beheerder Website

(24 uur – 30 uur)

die een belangrijke bijdrage levert aan het professionaliserings- en veranderingsproces van onze ICT-organisatie.

De functie
Als functioneel beheerder bekleed je een brugfunctie tussen de afdeling Fondsenwerving & Communicatie, I&A en onze leveranciers. In nauwe samenwerking met de eindgebruikers (de key-users) bepaal je de informatiebehoeften en vertaal je deze naar passende functionaliteiten. Je bent het aanspreekpunt voor alle (configuratie)wijzigingen voor de website, het CMS en DMS en je bepaalt de impact en prioriteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor de gebruikersondersteuning en incidentafhandeling. Je zorgt er ook voor dat wijzigingen van de leverancier worden getest en succesvol geïmplementeerd. Hiervoor betrek je actief de key-users, zodat zij bij alle wijzigingen die worden opgesteld, uitgevoerd en opgeleverd, betrokken zijn.

Je komt te werken bij de sectie I&A, die mede bestaat uit het hoofd I&A/informatiemanager, de ICT-beheerder, de functioneel beheerder CRM, een technisch applicatiebeheerder en een IT projectleider. Het applicatielandschap van het Cultuurfonds bestaat naast de website onder andere uit applicaties voor relaties en aanvragen (CRM Dynamics), de jaarlijkse collecte, financiën en HRM. Je bent bereid om je ook in deze applicaties te verdiepen, zodat je als sparringpartner kan fungeren voor de functioneel beheerder CRM.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds vraagt voor deze functie een inspirerende en betrokken functioneel beheerder die samen met onze professionals, onze kernsystemen naar een hoger plan tilt. Om optimaal invulling te geven aan de functie vragen wij van jou het volgende:

  • Relevante afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld afstudeerrichting Informatiemanagement;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als functioneel beheerder bij middelgrote of grote organisaties;
  • Kennis en ervaring met beheerstandaarden en methodieken zoals ITIL V3, BiSL, ASL2, PRINCE2, TMap en informatiebeveiliging;
  • Gedegen inhoudelijke functionele en technische website kennis;
  • Kennis en ervaring met verschillende content management systemen en bij voorkeur met WordPress;
  • Kennis en ervaring met verschillende SharePoint oplossingen, zoals het opzetten van teamsites;
  • Kennis en ervaring met social media campagnes en SEO & SEA vindbaarheid;
  • Ervaring met het aansturen van leveranciers;
  • Communicatieve, adviserende en klantgerichte vaardigheden.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds biedt een functie waarin je kunt bouwen aan de organisatie. Een veelzijdige sleutelrol in een not for profit omgeving waarbij je veel invloed hebt om vernieuwingen door te voeren. Werken bij een organisatie die volop in beweging is, zowel door de nieuwe positionering en de verbrede doelstelling van het fonds, alsmede door de veranderingen in de interne bedrijfsvoering.

De aanstelling is voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is op een passend niveau en het Cultuurfonds kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het Cultuurfonds biedt verder volop mogelijkheden voor de inbreng van eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Het Cultuurfonds is gehuisvest in één van de mooiste monumentale panden aan de Herengracht in Amsterdam.

Interesse in deze rol?
Stuur een e-mail met motivatie en cv onder vermelding van ‘sollicitatie Functioneel Beheerder’ naar Henriëtte van Doesum, h.vandoesum@cultuurfonds.nl, directiesecretaresse. Voor meer informatie neemt u contact op met Tijl Hesselmann, Hoofd I&A ad interim, via telefoonnummer (020) 5206 130 of (06) 519 688 23.

www.cultuurfonds.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,