Cultuurimpuls Veenendaal – Medewerker PR en Marketing

Vacature | Organisatie: Cultuurimpuls Veenendaal  | Functie: Medewerker PR en Marketing | Plaats: Veenendaal | Omvang: 0,2 fte | Sluitingsdatum: 16/11/2018


Over de Cultuurimpuls en Stichting Muziekschool Veenendaal (De Muzen)
De Muzen is in opdracht van de gemeente Veenendaal penvoerder voor de Cultuurimpuls en in die hoedanigheid werkgever van de Cultuurmakelaar. De Cultuurimpuls is een programmasubsidie die wordt uitgevoerd door de Cultuurmakelaar. Het programma beoogt meer samenhang in het Veenendaalse culturele veld tot stand te brengen en vanuit deze samenhang nieuwe initiatieven en samenwerkingen te stimuleren. Daarnaast is het de bedoeling een groter publieksbereik te realiseren.

Stichting Muziekschool Veenendaal is op zoek naar een:

Medewerker PR en Marketing

ten behoeve van de Cultuurimpuls Veenendaal | 0,2 fte

Wat doe je en wie ben je?
Als medewerker PR en Marketing werk je samen met de cultuurmakelaar aan het opzetten en onderhouden van een digitaal platform voor cultuur in Veenendaal. Daarnaast ondersteun je culturele partijen en het amateurveld met raad en daad.

Je bent iemand die weet wat er speelt in de culturele sector. Je bent vertrouwd met digitale en sociale media en relevante PR en Marketing strategieën. Je kan je inleven in verschillende doelgroepen en een vertaalslag maken naar diverse communicatie-uitingen. Je bedenkt en ontwikkelt sterke formats, maakt steengoede content, schakelt hierbij je creatieve netwerk in als dat nodig is en je zorgt dat de content onder de aandacht komt bij het juiste publiek.

Vanzelfsprekend ben je creatief, maar ook zorgvuldig. Je werkt vlot en nauwkeurig en kunt makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je bent collegiaal, werkt inzichtelijk en vraagt om inhoudelijke input. Je houdt overzicht en kunt goed zelfstandig werken.

Functie-eisen

  • Een relevante opleiding op MBO+ niveau, bijvoorbeeld in communicatie, media of journalistiek;
  • Bij voorkeur kennis van CMS-systemen zoals WordPress
  • Ruime kennis van en ervaring met social media
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Initiatiefrijk, creatief, doortastend, ondernemend en flexibel

Arbeidsvoorwaarden:
De functie is ingeschaald op niveau 6 van de cao Kunsteducatie. Arbeidsvoorwaarden conform cao. Invulling op freelancebasis is mogelijk.

Informatie:
Voor nadere informatie kan je contact opnemen met de Cultuurmakelaar, Joyce Delpeut via j.delpeut@spectrumveenendaal.nl.

Sollicitatie:
Je motivatiebrief en cv kan je uiterlijk vrijdag 16 november richten aan Henriet Vink, managementassistent van De Muzen via: info@muzenveenendaal.info. Gesprekken zullen plaatsvinden vanaf 19 november.

www.muzenveenendaal.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,