karres en brands – Nederlandstalige PR / Acquisitiemedewerker

Vacature | Organisatie: karres en brands | Functie: Nederlandstalige PR / Acquisitiemedewerker | Plaats: Hilversum | Omvang: 32-40 uur | Sluitingsdatum: geen


Karres en Brands is een internationaal opererend ontwerpbureau op het gebied van landschapsarchitectuur, stedenbouw en openbare ruimte. Met een dynamisch team van ruim 30 medewerkers uit diverse landen werken we aan een groot aantal projecten, studies en prijsvragen in binnen- en buitenland op zeer uiteenlopende schaalniveaus.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, inspirerende en ervaren

Nederlandstalige PR / Acquisitiemedewerker

(32-40 uur per week)

De pr/acquisitiemedewerker heeft binnen Karres en Brands een centrale rol in het verzorgen van de public relations, acquisitie en de externe communicatie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bewaken van alle grafische uitingen, zowel voor de huisstijl alsook de grafische vormgeving en presentaties van projecten. Affiniteit met en kennis van de vakgebieden landschapsarchitectuur, stedenbouw en/of architectuur, is hierbij een must.

Wat zoeken wij:

 • je bent communicatief sterk en contactueel vaardig;
 • je bent sociaal, initiatiefrijk, proactief en geïnteresseerd;
 • je neemt verantwoordelijkheid op je;
 • je helpt mee met het opstellen van een pr-plan en zorgt voor de uitvoering daarvan;
 • je bent goed in het schrijven, redigeren en corrigeren van (project)teksten. Je verdiept je in onze projecten en je weet de essentie van een project goed over te brengen op papier;
 • je bent een teamspeler, maar ook in staat om zelfstandig te werken;
 • je geeft vorm aan publicatiemateriaal en communicatieve uitingen;
 • je onderhoudt en ontwikkelt de sociale media en onze website;
 • je bent ambitieus en kunt strategisch meedenken over acquisitiekeuzes. Je gaat proactief op zoek naar mogelijke nieuwe projecten en contacten, je weet het juiste team samen te stellen en een volledige acquisitie in te dienen;
 • je bent vaardig op de computer met de Adobe-pakketten, alsook algemeen vaardig met Windows;
 • je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • internationale ervaring met acquisitie/pr is een pre;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift is een vereiste.

Wij bieden:
Een variatie aan werkzaamheden en uitdagende opdrachten binnen een internationaal en jong team van medewerkers. De sfeer in ons bureau is informeel, open en er is een sterke teamspirit. Er is veel interactie tussen de collega’s en je werkt samen met een inspirerend team. De vacature betreft een veelzijdige functie waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. We bieden een salaris conform de architecten cao.

Sollicitatie
Schriftelijke reacties met motivatie, cv en portfolio (pdf-formaat, geen online portfolio) mailen naar: personeelszaken@karresenbrands.nl ter attentie van Lieneke van Campen. Voor inhoudelijke informatie over de functie en vragen kunt u contact opnemen met Lieneke van Campen, zakelijk directeur. Telefonisch te bereiken op 035 – 642 29 62.

www.karresenbrands.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,