GeoFort – Marketing- en Communicatiemedewerker

Vacature | Organisatie: GeoFort | Functie: Marketing- en Communicatiemedewerker | Plaats: Herwijnen | Omvang: 24-32 uur | Sluitingsdatum: 22/11/2018


GeoFort is in 2016 uitgeroepen tot het ‘beste kindermuseum van de wereld’, doordat we in staat zijn om kinderen van 4 tot 104 jaar op een aansprekende manier onder te dompelen in de geo-wereld. We zijn een modern en uitdagend themapark op een prachtig oud fort.

De educatieve attractie GeoFort bestaat nog niet zo lang (vanaf 2012), maar heeft desondanks al 100.000 bezoekers op jaarbasis. Het team van GeoFort is jong, dynamisch, zeer ambitieus en houdt van pionieren.

GeoFort heeft verschillende doelgroepen waaronder gezinnen, onderwijs en het bedrijfsleven. GeoFort is gelegen op een prachtig forteiland ten zuiden van Utrecht. Het fort ligt tussen Asperen en Herwijnen in de gemeente Lingewaal.

Als marketing- en communicatiemedewerker bedenk je moderne en verrassende marketingacties om nieuwe bezoekers aan te trekken voor het science centrum GeoFort. Vervolgens voer je een groot deel van de marketing- en communicatieacties ook zelf uit.

Marketing- en Communicatiemedewerker

In deze functie is het van groot belang dat je creatief bent en social media goed beheerst. Bekwaamheid met Photoshop en Indesign is een pre. Je voert de communicatiestrategie uit, stelt prioriteiten, denkt pro-actief mee en gaat hands-on aan de slag in teamverband.

Je wordt begeleid door de Sales- en Marketing/Communicatiemanager. Je werkt nauw samen met de dtp-er en de salesafdeling.

Wat ga je concreet doen?
In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor:

  • het ontwikkelen en uitvoeren van uiteenlopende communicatieprojecten;
  • organiseren van brainstormsessies om acties te bedenken die pers genereren;
  • de organisatie van activiteiten te GeoFort in het kader van de marketing delegeren aan het hoofd entree of hoofd geo;
  • schrijven van wervende teksten voor de nieuwsbrieven, websites (in cms-systeem) en social mediakanalen;
  • campagnes in teamverband verzinnen en uitwerken, bijv. YouTube filmpjes;
  • zorgen voor aansprekend foto- en beeldmateriaal dat slim toegankelijk is voor de gehele organisatie;
  • webcare activiteiten;
  • bereid zijn om flexibel in te spelen op spontane communicatie-acties of op ad hoc vragen van collega’s.

Als echte communicatieprofessional weet je de tone of voice perfect af te stemmen op de doelgroep.

Wie ben je?
Je bent een echte doener en vindt het een uitdaging om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. Je bent een belangrijke schakel in de totstandkoming van een breed palet aan communicatiemiddelen. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Je hebt veel energie, bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit. Je kan goed zelfstandig werken en neemt daarin eigen initiatief. Je bent een inspiratiebron voor je collega’s.

Ben je afgestudeerd aan een communicatie- of marketingopleiding (HBO-niveau) en heb je energie en creativiteit om GeoFort naar een volgend level te brengen? Heb je drie tot vijf jaar ervaring? Dan is deze baan vast iets voor jou; zeker als je de fort-activiteiten kunt versterken met storytelling en imagineeringconcepten.

Uren
Je takenpakket neemt tussen de 24 en 32 uur per week in beslag. De werkdagen zijn flexibel in te plannen, maar de maandagen zijn cruciaal voor overleg. Het werkterrein omvat een prachtig fort met inspirerende collega’s.

Het salaris is afhankelijk van werkervaring maximaal € 2.700,- per maand bij een 38-urige werkweek.

Solliciteren
Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan vóór 22 november 2018 je CV en motivatie onder vermelding van ‘M&C-medewerker’ uitsluitend per e-mail naar vacature@geofort.nl.

Meer informatie kan opgevraagd worden bij Gerben Zeeman, manager M&C 06 44 12 93 97.

Ter inspiratie kan je een kijkje nemen op twee websites: www.geofort.nl en www.geocraft.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

www.geofort.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,