De Cacaofabriek en Het Speelhuis – Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Stage-vacature | Organisatie: De Cacaofabriek en Het Speelhuis | Functie: Stagiair(e) Marketing en Communicatie | Plaats: Helmond | Omvang: 36-40 uur | Sluitingsdatum: 23/11/2018


Zie jij een toekomst voor je bij een poppodium, filmhuis, theater of expositieruimte? Zet dan je eerste stappen bij ons! In deze stage krijg je de kans om je communicatie skills toe te passen op al deze plekken tegelijk.

Je moet er hard voor werken, maar als je daar niet voor terugdeinst heb je zeker weten een te gekke tijd in ‘team marketing & communicatie’ bij De Cacaofabriek of Het Speelhuis.

Wij zoeken een

Stagiair(e) Marketing en Communicatie

omvang 36-40 uur

Als stagiair(e) marketing & communicatie bij Het Speelhuis / De Cacaofabriek werk je mee om de verschillende evenementen van beide locaties zo goed mogelijk aan de man te brengen. Je bekijkt met aandacht onze activiteiten, bepaalt samen met je collega’s wie de doelgroep is en hoe jullie deze gaan bereiken. Je maakt een plan van aanpak, bent betrokken in het productieproces en leert zelf communicatiemiddelen te vervaardigen. Tekstschrijven, content planning, beeld bewerken, video’s maken. Jij bent er niet vies van. Als toekomstig marketeer, communicatiemanager, eventmanager of vormgever wil je ten slotte snappen wat daarvoor nodig is.

Jij

  • Hebt ambities in het vak en kiest bewust voor een creatieve omgeving
  • Bent dol op muziek, kunst en cultuur en hebt affiniteit met wat De Cacaofabriek en Het Speelhuis te bieden hebben
  • Bent leergierig, zelfstandig en je weet van aanpakken
  • Bent sociaal vaardig, stressbestendig en flexibel
  • Werkt zorgvuldig en durft eerlijk te zijn (naar jezelf én naar ons)
  • Doet een relevante HBO of MBO opleiding

Wij
Het Speelhuis is hét theater van Helmond en regio. Het is een bijzonder mooi pand, de programmering is van hoge kwaliteit en de sfeer is er fijn. Het Speelhuis laat met trots kwaliteit zien, maar doet dit op een laagdrempelige manier en met een vleugje humor.

De Cacaofabriek is dé creatieve broedplaats voor Helmond. Deze culturele hotspot heeft een grote popzaal waar (inter-)nationaal bekende artiesten een intieme clubshow doen en waar het lokale talent voor het eerst in aanraking komt met live muziek. In het pand vind je ook drie filmzalen waar de grotere arthouse films worden gedraaid. Daarnaast is er een grote expositie ruimte. Deze biedt tentoonstellingen van jong talent en lokale helden tot nationaal gerenommeerde kunstenaars.

Facts & figures
Leerstage of meewerkstage/ 36 tot 40 uur per week / vergoeding €200,- (MBO) of € 300,- (HBO) bruto per maand.

Enthousiast?
Solliciteer dan uiterlijk vóór 23 november 2018 via deze link. Door via deze link te reageren, komt je sollicitatie direct bij de juiste personen terecht. Om die reden nemen we sollicitaties via e-mail of andere wijze niet in behandeling.

Voor meer informatie kun je rondneuzen op onze websites.

Theaterspeelhuis.nl

www.cacaofabriek.nl 


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,