Cultura – Medewerker Educatie

Vacature | Organisatie: Cultura | Functie: Medewerker Educatie | Plaats: Ede | Omvang: 28 uur | Sluitingsdatum: 21/11/2018


Wij geloven er in dat cultuur iedereen iets te bieden heeft en je als mens rijker kan maken. Cultura brengt mensen in contact met cultuur, wij wijzen ze de weg en laten ze zien wat de meerwaarde is van cultuur. Leren en informeren, ervaren en beleven staan centraal. Onze missie: iedereen in de gemeente Ede in contact brengen met cultuur, of dat nu in een van onze vestingen is, op een school of een andere willekeurige plaats in Ede en de buitendorpen. Cultura is de schakel en de verbinder. Want cultuur is voor iedereen!

Voor de afdeling Bibliotheek zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Educatie

28 uur per week | Startdatum: 1 januari 2019

Als Medewerker Educatie ontwikkel je op basis van de vraag vanuit het onderwijs educatieve producten en diensten vanuit de Bibliotheek. Je zorgt ervoor dat deze producten en diensten aansluiten of onderdeel uitmaken van de leerlijn literatuur (Cultuureducatie met kwaliteit). Je zorgt dat er een nauwe aansluiting op de vraag plaatsvindt. Mede hiervoor onderhoud je actief contacten met het onderwijs en verbind je scholen, de Bibliotheek en het Cultuurpunt (cultuurmakelaar) met elkaar.
Je bent een goed zichtbaar en makkelijk toegankelijk persoon voor onder andere leerkrachten en directies van scholen in het basisonderwijs (ook voorschools) en het voortgezet onderwijs. Je bent in staat hen adequaat te adviseren op basis van jouw expertise.
Je ontwikkelt de doorlopende leerlijnen op gebied van leesbevordering, mediawijsheid en cultuureducatie.

Het functieprofiel
Je beschikt over

  • een passende vakinhoudelijke opleiding op Hbo-niveau op het gebied van onderwijs;
  • uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • actuele kennis van taalontwikkeling, leesbevordering, literaire smaakontwikkeling en taal- en leesmethoden;
  • oog voor en kennis van trends en ontwikkelingen binnen het educatieve werkveld, onderwijs en cultuureducatie;
  • werkervaring binnen het onderwijs en/of educatie;
  • netwerkvaardigheden;
  • ervaring met projectmanagement;
  • een klant- en resultaatgerichte instelling;
  • een zelfstandige instelling en verantwoordelijkheidsgevoel.

Arbeidsvoorwaarden
Cultura biedt een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Openbare Bibliotheken, schaal 8, € 2.629,- tot € 3.369,- op fulltime basis. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring. De vacature is voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Reageren op deze vacature
Je vindt het volledige functieprofiel op de website van Cultura. Voor vragen over de vacature kan contact worden opgenomen met: Marijke Landman, Manager Bibliotheek, telefoon: 06-13182204 of Mark van den Berg, P&O Coördinator, telefoon: 06-82928304 of per e-mail: personeelszaken@cultura-ede.nl.

Schriftelijke reacties (inclusief Curriculum Vitae) kun je vóór 22 november 2018 sturen naar personeelszaken@cultura-ede.nl. Door te reageren op de vacature ga je akkoord met de gegevensverwerking van jouw sollicitatiebrief en CV door Cultura.

De gesprekken vinden naar verwachting plaats op 3 december 2018.

Het overleggen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.cultura-ede.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,