Berenschot – Consultant Kunst & Cultuur

Vacature | Organisatie: Berenschot | Functie: Consultant Kunst & Cultuur | Plaats: Utrecht| Omvang: fulltime | Sluitingsdatum: 20/11/2018


Wil jij bijdragen aan de toekomstbestendigheid van de Nederlandse kunst-en cultuursector? Zie jij uitdaging in het ondersteunen en adviseren van culturele instellingen én overheden op het gebied van kunst en cultuur? Dan ben jij de consultant die wij zoeken!

Berenschot is op zoek naar een jonge, enthousiaste

Consultant Kunst & Cultuur

fulltime

Waar kom je terecht?
Het team Kunst & Cultuur binnen Berenschot helpt opdrachtgevers in deze sector om meer waarde te realiseren, zowel artistiek, economisch als maatschappelijk. Enerzijds ondersteunen wij culturele instellingen bij het maken van strategische plannen en het vertalen daarvan naar een effectieve organisatiestructuur en een professionele bedrijfsvoering. Anderzijds helpen wij overheden om cultuurbeleid vorm te geven en hun rol als opdrachtgever en regisseur te verbeteren.

Wij adviseren onze opdrachtgevers bij veelzijdige vraagstukken op het snijvlak van strategie en samenwerking, maar ook rond bedrijfsvoering en financiering evenals bestuurlijk-juridische en HRM-kwesties. Als een van de marktleiders in organisatieadvies voor de sector kunst en cultuur ziet Berenschot volop kansen om nog meer opdrachtgevers van dienst te kunnen zijn en onze expertise en competenties te vermarkten, ook in nieuwe en meer cultureel diverse markten.

Jouw profiel
Je beschikt over analytische, cijfermatige en verbale vaardigheden op bovengemiddeld academisch niveau. Daarnaast heb je minimaal drie jaar werkervaring in of rond de sector kunst en cultuur, aan de beleidskant of bij een relevante culturele instelling. Je draagt direct inhoudelijk en procesmatig bij aan de onderzoeken en projecten die wij voor opdrachtgevers uitvoeren, en maakt zelfstandig en onafhankelijk scherpe analyses en presentaties. Bovendien ben je representatief en een teamspeler. Verder weet je je talent als inspirerende adviseur te profileren. Je bent een welkome aanvulling op ons team Kunst & Cultuur met een eigen visie op de sector en ervaring op het gebied van culturele diversiteit.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan bij een toonaangevend adviesbureau met een uitstekende reputatie in de sector kunst en cultuur. Je werkt samen met ervaren en enthousiaste collega’s aan culturele en maatschappelijk relevante vraagstukken. Kenmerkend voor werken bij Berenschot is een hoge mate van professionele autonomie, flexibele werktijden, een informele cultuur en volop kansen jezelf verder te ontwikkelen. Wij bieden een contract voor één jaar met de intentie dit om te zetten naar onbepaalde tijd. Het betreft een fulltime functie, met een pakket van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform. Een leaseauto, laptop en telefoon zijn vanzelfsprekend.

Iets voor jou?
Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je brief met motivatie en curriculum vitae uiterlijk 20 november 2018 via het online sollicitatieformulier. Een assessment maakt deel uit van de procedure. Mocht je nog vragen hebben over de functie, dan kun je contact opnemen met Bastiaan Vinkenburg (sectorleider Kunst & Cultuur) via ons secretariaat: 030-2916846 of c.vanbaal@berenschot.nl. De eerste ronde gesprekken vindt plaats op maandag 26 november 2018. Een eventueel tweede gesprek staat gepland voor vrijdag 30 november 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.berenschot.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , ,