West 8 Urban Design & Landscape Architecture – Front Office Medewerker

Vacature | Organisatie: West 8 Urban Design & Landscape Architecture | Functie: Front Office Medewerker | Plaats: Rotterdam | Omvang: 16-24 uur | Sluitingsdatum: 05/11/2018


West 8 is een internationaal ontwerpbureau op het gebied van stedenbouw, landschapsarchitectuur en infrastructuur. Op onze hoofdkantoor in Rotterdam werken zo’n zestig ontwerpers van verschillende nationaliteiten aan projecten over de hele wereld.

Per direct zoeken wij een flexibele en energieke parttime

Front office medewerker

m/v | 16 tot 24 uur per week verdeeld over 3-4 dagen

Over de functie
Als front office medewerker ben jij ons visitekaartje. Je heet onze gasten welkom en weet daarbij op ieders gezicht een lach te toveren. Je handelt inkomend telefoonverkeer af en zorgt dat elk gesprek bij de juiste persoon terechtkomt. Daarnaast verwerk je de inkomende email en post en zorg je dat de vergader- en ontvangstruimtes er netjes uitzien. Je ondersteunt het secretariaat met veel voorkomende werkzaamheden, bijvoorbeeld het maken van afspraken en het boeken van reizen.

Wij zoeken
Een enthousiaste, representatieve en klantvriendelijke collega met een zonnig humeur. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels. Je woont in Rotterdam of de directe omgeving en bent beschikbaar voor 16 tot 24 uur per week. Je bent flexibel in de verdeling van werkuren, dit gaat in overleg met je collega’s.

Wij bieden
Een afwisselende functie in een internationale en creatieve omgeving. In eerste instantie een contract voor zes maanden, waarna verlenging mogelijk is. Je ontvangt een marktconform salaris. Tot slot bieden we je een mooie werkplek met uitzicht over de Rotterdamse haven.

Spreekt dit je aan?
Stuur dan uiterlijk 5 november 2018 je CV en een korte motivatie naar Christian Dobrick: jobs@west8.com onder vermelding van ‘Front Office Medewerker’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.west8.com


, , , , , , , , , , , , , , , , ,