Verkadefabriek – Chef Kok

Vacature | Organisatie: Verkadefabriek | Functie: Chef Kok | Plaats: ‘s-Hertogenbosch | Omvang: 38 uur | Sluitingsdatum: 28/10/2018


Natuurlijk, er zijn vast genoeg plekken waar jij als Chef Kok aan de slag kunt. Maar er zijn maar weinig plekken zoals de Verkadefabriek.

In de Verkadefabriek draait het om emotie. Met ons programma zetten we hart en hoofd aan het werk. In het café-restaurant zakken we af naar de maag. Daar waar de emotie vaste vormen aanneemt en de eerste levensbehoefte wordt vervuld, combineren we nieuwe smaken van het seizoen. Eten we vers, gevarieerd en inspirerend.

De horeca bekleedt een belangrijke spilfunctie binnen de Verkadefabriek en is een drukbezochte brasserie.

We zijn op korte termijn op zoek naar een nieuwe

Chef Kok

m/v | 38 uur per week

Je hebt passie, liefde en creativiteit voor eten. Daarnaast zit het plannen, organiseren en leidinggeven in je bloed en weet je hoe je een team aanstuurt en belangrijker nog: motiveert. Als Chef Kok bij de Verkadefabriek ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken, ontwikkel je gerechten voor onze maandelijks wisselende menukaarten met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en, waar mogelijk, biologisch. Je hebt een afgeronde opleiding als Zelfstandig Werkend Kok en ruime ervaring als Chef Kok. Je geeft op een inspirerende manier leiding aan je team, bent stressbestendig, flexibel en natuurlijk gastgericht.

Je krijgt hiervoor een leuke, zeer veelzijdige baan binnen een dynamisch bedrijf met een energieke sfeer, veel leuke collega’s en hoge bezoekersaantallen. Je werkt 4 dagen per week en hebt 1 dag vrij in het weekend. Je salaris valt in Functiegroep 8 volgens de Horeca cao, afhankelijk van je werkervaring.

Heb je interesse en zoek je een nieuwe uitdaging? Stuur ons uiterlijk 28 oktober 2018 een korte mail (sollicitatieskoekjesfabriek@verkadefabriek.nl) met je cv en motivatie naar de Verkadefabriek onder vermelding van ‘Vacature Chef Kok’. Wil je eerst meer informatie? Neem dan even telefonisch contact op met Mireille Kemna (bedrijfsleider). Tel 073-681 81 70.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

www.verkadefabriek.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , ,