Theater Babel Rotterdam – Acteurs / Performers

Vacature | Organisatie: Theater Babel Rotterdam | Functie: Acteurs / Performers | Plaats: Rotterdam | Omvang: 21 uur per week, 30 weken per jaar | Sluitingsdatum: 30/10/2018


We zijn op zoek naar jou…

Acteurs / Performers

Acteurs, performers, dansers, musici, circusartiesten, theatermakers die willen spelen in voorstellingen, theater willen maken en les willen geven in onze inclusieve theatergezelschap. Theater Babel Rotterdam is het enige structureel gesubsidieerde professionele gezelschap dat inclusief werkt, wat wil zeggen dat wij altijd werken met acteurs met en zonder beperking.

In ons theatergezelschap van totaal ongeveer 35 acteurs werk je bij ons 30 weken per jaar, 3 dagen per week. In de ochtend volgen alle acteurs met elkaar trainingen en lessen. In de middag wordt er gerepeteerd aan producties of een voorstelling gespeeld. In 2018 speelt Babel zo’n 235 voorstelling per jaar. Ons doel is om de methodiek rondom inclusief theater verder te ontwikkelen en overdraagbaar te maken, zodat inclusiviteit ook in de theatersector vaker een rol kan spelen. Daartoe zoeken wij jaarlijks nieuwe acteurs.

We organiseren jaarlijks audities/ werkdagen om mogelijke nieuwe collega’s te ontmoeten. De komende werkdag wordt gehouden op: woensdag 7 november 2018 10.00-16.00 uur. Locatie: Theater Babel Rotterdam, Eendrachtsstraat 81, 3012 XH, Rotterdam.

Heb je een HBO-kunstvakopleiding afgerond en ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor woensdag 31 oktober 2018 je cv, foto en een motivatiebrief met als onderwerp ‘auditie werkdag 7 november’ naar: dominique@theaterbabelrotterdam.nl.

Kijk hier voor meer informatie over ons werk.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,