The Publicity Company – Publiciteitsmedewerker

Vacature | Organisatie: The Publicity Company | Functie: Publiciteitsmedewerker | Plaats: Amsterdam | Omvang: 40 uur per week | Sluitingsdatum: geen


The Publicity Company verzorgt sinds 1991 free publicity voor kunst, cultuur en entertainment. Van speelfilms, documentaires, series, tv-programma’s, theater, dans, opera en concerten tot festivals en exposities.

Wij zoeken per 1 januari 2019 een

Publiciteitsmedewerker

(40 uur per week)

Functieomschrijving & werkzaamheden
De publiciteitsmedewerker voert projecten zelfstandig of met de andere leden van het team uit. Van begin tot eind. Van overleg met de opdrachtgever, het bedenken van plannen, het benaderen van de media tot en met de rapportage.

Profiel werknemer
Wij zijn per 1 januari 2019 op zoek naar een jonge en enthousiaste, bij voorkeur Amsterdamse collega met een liefde voor kunst, cultuur en entertainment. Een HBO-opleiding op het gebied van publiciteit en communicatie is een vereiste, ervaring als publiciteitsmedewerker in de cultuurbranche en met social media is een pré.

Sollicitaties, inclusief cv en motivatie, kunt u richten aan Trix van Alphen, trix@publicy.nl.

www.thepublicitycompany.com


, , , , , , , , , , , , , , , , ,