Stichting ECI cultuurfabriek – Medewerker Productie

Vacature | Organisatie: Stichting ECI cultuurfabriek | Functie: Medewerker Productie | Plaats: Roermond | Omvang: 0,6 fte / 21,6 uur per week | Sluitingsdatum: 26/10/2018


De ECI is het mooiste cultuurhuis van Limburg met de meeste disciplines onder een dak! Een bijzondere plek aan de Roer met een middelgrote popzaal met 500 staanplaatsen, een vlakke vloertheater met 240 stoelen, 2 filmzalen (137 stoelen), een expositieruimte en een educatie-afdeling met cursusaanbod in de disciplines muziek, theater, beeldend en dans. Het ECI-programma omvat (pop)muziek, theater en dans, een uitgekiende art-house-filmselectie in beide filmzalen en een breed cursusaanbod (zowel binnen – als buiten de eigen locatie). We mikken op diversiteit, publieksopbouw en de positionering van ECI in de regio als kwalitatief hoogstaande, maar ook laagdrempelige culturele voorziening: als podium voor talentontwikkeling en als producent.

Bij ECI krijgt creativiteit de ruimte. Creëer. Maak iets moois. Met je handen, je lijf of in je hoofd. Met film, muziek, dans, theater, beeldende kunst en educatie op een waanzinnig mooie plek.

ECI cultuurfabriek zoekt een

Medewerker Productie

(0,6 fte/21,6 uur per week)

Met ingang van het seizoen 2018/2019 werken we voor de ondersteuning van productie, horeca en verhuur binnen de ECI vanuit een nieuw team. In dat team werken technici, productie – en horecamedewerkers samen aan een perfect voorbereide show en een optimale ervaring van onze bezoekers. Voor de versterking van dat team zijn wij op zoek naar een betrokken enthousiasteling die de productie van onze voorstellingen verzorgt en de culturele verhuur van ruimtes in het pand begeleidt. Als medewerker productie ben je de schakel tussen programmamakers en de techniek en zorg je dat projecten van begin tot eind goed verlopen. Een flexibele houding is een vereiste, want we werken samen in een klein maar ambitieus team.

Je taken

 • Je plant en begeleidt het productieproces in nauwe samenwerking met programmamakers, en alle betrokkenen binnen je team;
 • Je doet de voorbereiding en begeleiding van producties (klaarmaken backstage ruimtes, ontvangst van – en aanspreekpunt voor artiesten);
 • Je doet de administratie en archivering van projecten;
 • Je draagt zorg voor de benodigde productiemiddelen in samenwerking met het hoofd techniek (decor, kleding, accessoires, repetitie- en opslagruimte, vervoer, verblijf, et cetera);
 • Je bent contactpersoon voor particulieren en organisaties die ruimtes willen huren ten behoeve van culturele programma’s, legt afspraken vast en coördineert de culturele verhuur in de praktijk.

Wij vragen

 • Affiniteit met theater;
 • Uitstekende vaardigheid met Google Drive en Excel;
 • Accuratesse (in verband met speellijsten en productionele en/of technische afspraken);
 • Een BHV-diploma (of de bereidheid deze te halen);
 • Het bezit van een rijbewijs (is een pré);
 • Woonachtig in Roermond of omgeving;
 • Goede omgangsvormen en een representatieve uitstraling.

Wij bieden
Een dynamische baan met een omvang van 0,6 fte in een bijzondere culturele omgeving waarin je deel uitmaakt van een ambitieus team. Inschaling afhankelijk van leeftijd en ervaring op basis van schaal 6 van de cao KE (€ 1977,-/ € 2727,- bij een fulltime dienstverband).

Procedure
Reageren op de vacature kan tot uiterlijk vrijdag 26 oktober voor 17.00 uur door middel van het mailen van een motivatiebrief + CV ter attentie van Joery Wilbers (directeur ECI Cultuurfabriek) naar nikiborro@ecicultuurfabriek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.ecicultuurfabriek.nl


, , , , , , , , , , , , , ,