Kielzog theater | muziekschool | kunstwerkplaats – Cultuur Coach Instellingen

Vacature | Organisatie: Kielzog theater | muziekschool | kunstwerkplaats | Functie: Cultuur Coach Instellingen | Plaats: Hoogezand | Omvang: 16-20 uur per week | Sluitingsdatum: 16/11/2018


Kielzog Theater, Muziekschool en Kunstwerkplaats is dé plek voor Midden-Groningen om talent te ontdekken. Met meer dan 80 theatervoorstellingen, 50 verschillende cursussen op het gebied van dans, beeldende kunst, theatermaken en 800 muziekschoolleerlingen zijn wij ons zeer bewust van onze maatschappelijke en sociale rol. Daarnaast heeft Kielzog een adviserende, stimulerende en faciliterende rol op het gebied van amateurkunst en cultuureducatie op scholen.

Per 1 december 2018 zoeken wij een enthousiaste

Cultuur Coach Instellingen

(16 – 20 uur per week)

Kielzog werkt met twee typen Cultuur Coaches: Cultuur Coach Scholen en Cultuur Coach Instellingen. Zij worden ondersteund door een secretariaat. Samen vormen ze de afdeling Educatief advies en ondersteuning.

Wat ga je doen?
Als Cultuur Coach Instellingen verbind je het culturele (amateur)aanbod, van onder meer erfgoed, muziekverenigingen en musea, met elkaar en de inwoners van Midden-Groningen. Je bereikt daarmee ook de subculturen binnen de gemeente. Je sluit aan bij bestaande festivals, verenigingsactiviteiten en ontwikkelt zelf projecten. Hierbij maak je optimaal gebruik van het aanbod, de kennis en de mogelijkheden binnen Kielzog.

Wat voor persoon zoeken we?
We zoeken een makelaar in cultuur. Iemand met een actief cultureel netwerk in Midden-Groningen of die in staat is dat zelf op te bouwen. Natuurlijk heb je ervaring met het organiseren van activiteiten en ben je hét aanspreekpunt van Kielzog binnen het culturele netwerk.

Je hebt een relevante HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van kunst, cultuur of onderwijs en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je communiceert duidelijk en eenduidig en gaat discussies niet uit de weg. Je kan goed in teamverband werken, kent de kunst van luisteren en bent besluitvaardig. Daarnaast is het fijn als je ons aan het lachen kan maken of om onze grappen lacht. Beide is nog mooier!

Wat bieden we?
Je wordt onderdeel van een enthousiast team van een jonge, zelfstandige stichting. Wij volgen de cao Kunsteducatie en bieden in eerste instantie een jaarcontract. De functie is ingeschaald op schaal 7 cao Kunsteducatie (max. salaris € 3106,- o.b.v. 36 uur). Verder ontvang je 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 5% en kortingen op onze voorstellingen en cursussen.

Ik wil deze baan!
Dat begrijpen we. Reageer dan vóór 16 november 2018 door een brief, met CV of een andere passende presentatie te sturen naar i.dijkstra@kielzog.nl. Meer informatie kun je inwinnen bij Ids Dijkstra, telefoon: 06-55702008.

www.kielzog.nl


, , , , , , , , , , , , , , , ,